5 γιλέκα για να αντιγράψετε το preppy look της Kendall Jenner

Το κλασικό outfit του μοντέλου και πώς θα το πετύχετε.

H Kendall Jenner μπορεί να κάνει ένα συντηρητικό και κλασικό look να δείχνει σέξι και σικ, και το απέδειξε με την πρόσφατη εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη. Το διάσημο μοντέλο μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές εμφανίσεις, ωστόσο αυτή τη φορά θέλησε να εμπιστευτεί ένα preppy, vintage - inspired γιλέκο σε ένα casual look που άνετα να ενέκρινε η κάθε μαμά!

Το "αυστηρό" outfit της Jenner, που θυμίζει λίγο "μαθητική στολή", θα μπορούσε να υποστηρίξει από μία εμφάνισή σας στο γραφείο, το look σας για τη σχολή, ακόμα και μία χαλαρή βόλτα για ψώνια ή καφέ. 

Η Kendall φόρεσε το ριγέ μάλλινο γιλέκο της πάνω από ένα κλασικό λευκό πουκάμισο, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της μ' ένα χακί παντελόνι σε ίσια γραμμή και καφέ loafers. Τα αξεσουάρ τη ήταν ένα πράσινο τσαντάκι του οίκου Burberry κι ένα ζευγάρι κοκάλινα γυαλιά ηλίου, ένα χρυσό μενταγιόν και μια αλυσίδα γυαλιών με πολύχρωμες χάντρες στην οποία είχε στηρίξει τη μάσκα προστασίας της.

5 γιλέκα για να αντιγράψετε το preppy look της Kendall Jenner

Get her style

Τα γιλέκα αποδείχτηκαν το απόλυτο trend του φετινού χειμώνα και μπορούν να συνοδεύσουν και τα looks της άνοιξης, αφού παρέχουν την απαραίτητη ζεστασία σε εμφανίσεις που δεν χρειάζονται πανωφόρι. Κάντε layering με τα πουκάμισά σας και συνδυάστε είτε με χακί ή cargo παντελόνια είτε με τα jeans σας. Ένα ζευγάρι κλασικά loafers θα ολοκληρώσουν ιδανικά το look.

Kendall Jenner

Key pieces

GG jacquard μάλλινο γιλέκο, Gucci.

Cable - knit βαμβακερό γιλέκο, Prada.

Argyle μάλλινο γιλέκο, Burberry.

Πλεκτό γιλέκο με ρίγες, Zara.

Ριγέ V- neck γιλέκο, Cos.