Η Chiara Ferragni αναλαμβάνει ρόλο στον όμιλο Tod's

Η ανακοίνωση του ομίλου για τη συνεργασία του με τη διάσημη Ιταλίδα fashion insider.

Με μία ανακοίνωση στα media και τα social media, o όμιλος Tod's αποκάλυψε τον νέο ρόλο που αναλαμβάνει γι' αυτόν η Chiara Ferragni: η διάσημη Ιταλίδα fashion blogger και επιχειρηματίας του δικού της brand, παίρνει πλέον μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου, που εκτός από το ομώνυμο brand με παπούτσια και αξεσουάρ Tod's, διαθέτει επίσης τα Roger Vivier (παπούτσια &αξεσουάρ), Hogan (παπούτσια, ρούχα&αξεσουάρ) και Fay (ένδυση). 

"Η γνώση της Chiara για τον κόσμο της νεολαίας θα είναι εξαιρετικά πολύτιμη", δήλωσε ο Diego Della Valle, πρόεδρος του Ομίλου. Και συμπληρώνει: "Μαζί θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε αλληλεγγύη και να υποστηρίξουμε πρότζεκτ γι' αυτούς που έχουν ανάγκη, να ευαισθητοποιήσουμε και εμπλέξουμε τη νέα γενιά όλο και περισσότερο σε τέτοιοι είδους ενέργειες". 

Από την πλευρά της, η Ferraghi ανέφερε: "Ευχαριστώ τον Diego Della Valle γι' αυτή την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που μου δείχνει ως γυναίκα και ως manager. H ένταξή μου στον όμιλο Tod's δίνει φωνή στη γενιά μου μέσω μίας από τις διακρίσεις της Ιταλίας στον κόσμο". 

Η Ferragni είχε συνεργαστεί με την Tod's το 2017 για τη δημιουργία της limited-edition caspule συλλογής #ChiaraLovesTods, την οποία είχε προμοτάρει μέσα από τα social media της με video που είχε γυρίσει μέσα από τα κεντρικά του Ομίλου στην περιοχή Marche. 

Το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου Tod's, στο οποίο αναλαμβάνει ρόλο η Chiara Ferragni, αποτελείται από 15 μέλη, ανάμεσα στα οποία εκτός από τον Diego Della Valle, βρίσκονται ο αδελφός του Andrea και ο γιος του Emanuele.