Sophie Deloudi | Τα μαγιό πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού

Ανακαλύψτε τη νέα swimwear και summerwear συλλογή Sophie Deloudi.

Τα μαγιό που σχεδιάζει η Σόφη Δελούδη είναι συνώνυμα μίας αδειάσιστης κομψότητας, που ξεπερνά τα όρια της εγχώριας αισθητικής και προτιμήσεων, και γίνεται ισάξια με εκείνη σε συλλογές φημισμένων swimwear brands ανά τον πλανήτη. Επομένως, κάθε κολεξιόν Sophie Deloudi τραβά το ενδιαφέρον μας, το ίδιο και η φετινή, για το καλοκαίρι 2021, που μόλις κυκλοφόρησε. 

Οι ζεστοί, γήινοι τόνοι, οι έντονοι συνδυασμοί χρωμάτων, οι ντελικάτοι σχεδιασμοί, τα όμορφα prints και η σύγχρονη γραφιστική προσέγγιση σε κάποια από αυτά, είναι μερικά από τα κυρίαρχα στοιχεία σε μία συλλογή από μπικίνι κι ολόσωμα που κουβαλά, σύμφωνα με το brand "ιδιαίτερους συμβολισμούς και έντονη τη γυναικεία αύρα". Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη της συλλογή, η σχεδιάστρια έρχεται με μια πρόταση που μοιάζει ένα θερμό άγγιγμα στο γυναικείο κορμί, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα σχέδια και τα χρώματα που επιλέγει για τα μαγιό της summer 2021 collection. 

Η Sophie Deloudi δανείζεται τίτλους δημοφιλών τραγουδιών για την κάθε ενότητα που φιλοξενεί τα σχέδια της καλοκαίρι του 2021, κάνοντας ακόμα πιο συναρπαστικές τις περιγραφές τους, ενώ οι εικόνες, όπως τις αποτυπώσε ο φακός του Νίκου Παπαδόπουλου, ταξιδεύουν το νου και τις αισθήσεις σ' ένα καλοκαίρι γεμάτο όνειρα και γεμάτο συναρπαστικές ιδέες και σχέδια. 

Τα μαγιό της συλλογής

True colors

True colors

Η σειρά φιλοξενεί ιδιαίτερα κομψά μπικίνι και ολόσωμα σε απλές γραμμές, σε εξαιρετικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Ο συνδυασμός των χρωμάτων και η ανάδειξή τους σε μεγάλη επιφάνεια εμφανίζει ενδιαφέρον γιατί ενώ δημιουργούν μια τόσο εντυπωσιακή εικόνα παραμένουν πιστά στη σεμνότητα που χαρακτηρίζει τις δημιουργίες Sophie Deloudi.

House of the rising sun

House of the rising sun

Τα μαγιό της κατηγορίας (μπικίνι, ολόσωμο) έρχονται αποκλειστικά σε δυο αποχρώσιες (Kumquat, Plum) που παραπέμπουν στην ανατολή του ήλιου και το ελληνικό καλοκαίρι. 

West end girls

West end girls

Σύγχρονη γραφιστική προσέγγιση και ζεστά χρώματα συνυπάρχουν στα πολύ θηλυκά μαγιό της συγκεκριμένης σειράς. 

Ebony and Ivory

Ebony and Ivory

Άσπρο και μαύρο συναντιούνται στα μαγιό της κατηγορίας που παίζει με τις κλασικές αξίες. 

Moon river

Moon river

Γραμμικές παραστάσεις πάνω σε concrete σχήματα είναι το ιδιαίτερο στοιχείο που χαρακτηρίζει τα μαγιό με υπέροχη υφή αυτής της σειράς. 

Private dancer

Private dancer

Ντελικάτοι σχηματισμοί σαν απαλοί κυματισμοί και έντονα prints έρχονται στα σχέδια της συγκεκριμένης κατηγορίας. 

Castaway

Castaway

Η διακριτική ζακάρ υφή καθιστά τη συγκεκριμένη μία σειρά που ενώ μας ταξιδεύει νοητά στη θερμή Αφρική, παραμένει σχεδιαστικά συνεπής στον ευρωπαϊκό της χαρακτήρα όπως μαρτυρούν οι γραμμές και τα κοψίματα. 

Girls in their summer clothes

Girls in their summer clothes

Η κατηγορία αυτή φιλοξενεί τις υπέροχες swimwear δημιουργίες Sophie Deloudi, με πρωτύτυπα σχέδια, που παραμένουν ωστόσο απλά και χρηστικά.