Ποια μαγιό σας ταιριάζουν καλύτερα μετά τα 50

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε πριν κάνετε τις αγορές σας;

Λίγο πριν υποδεχτούμε το καλοκαίρι, οι περισσότερες γυναίκες έχουμε στρέψει την προσοχή μας στην αναζήτηση του ιδανικού μαγιό για το φετινό καλοκαίρι. Κάποιες από εμάς αγαπάμε τα ολόσωμα μαγιό και κάποιες άλλες έχουμε μία προτίμηση στα μπικίνι, όλες μας όμως έχουμε έναν κοινό στόχο. Να ανακαλύψουμε το μαγιό που ταιριάζει με το στιλ μας και θα μας κάνει να νιώθουμε άνετα όσο απολαμβάνουμε τον ήλιο στην παραλία ή δίπλα στην πισίνα.

Εάν ανήκετε στο ηλικιακό group άνω των 50, χρειάζεται να γνωρίζετε μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα μαγιό του καλοκαιριού. Ποια είναι αυτά;

Styling Tips

Όσο μεγαλώνουμε, το σώμα μας αλλάζει, ακριβώς όπως και οι ανάγκες του. Οι εγκυμοσύνες, η εμμηνόπαυση και η αυξομείωση του βάρους είναι μερικές μόνο από τις συνθήκες που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του σώματος μας χωρίς όμως να σημαίνει πως πλέον δεν είναι όμορφο. Χρειάζεται απλά να το αναδείξουμε με τις κατάλληλες γραμμές σε μαγιό. Σίγουρα, η πιο safe επιλογή είναι τα ολόσωμα , αφού αγκαλιάζουν το σώμα και αναδεικνύουν τις καμπύλες με έναν πολύ κομψό και chic τρόπο.

Για εσάς που θέλετε να καλύψετε την περιοχή της κοιλιάς, εκτός από τα ολόσωμα μαγιό, τα ψηλόμεσα μπικίνι με retro αισθητική είναι επίσης μία πολύ κομψή εναλλακτική επιλογή. Όποιο στιλ μαγιό κι αν επιλέξετε, χρειάζεται επίσης να δώσετε προσοχή στην επένδυση του. Να προτιμήσετε δηλαδή ένα σχέδιο που διαθέτει έξτρα ύφασμα, ώστε να νιώθετε άνετα. Εξίσου σημαντική είναι η στήριξη στο σουτιέν, την οποία θα σας προσφέρει ένα μαγιό που έχει μπανέλα. 

Όσον αφορά στις γραμμές μαγιό που θα πρέπει να αποφύγετε είναι σίγουρα τα μπικίνι με κορδόνια, τα οποία δεν θα κολακεύσουν ιδιαίτερα τη σιλουέτα και γενικώς τα μαγιό -μπικίνι και ολόσωμα- που αφήνουν πολύ ακάλυπτο το σώμα. 

Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι τα μαγιό σας να σας κάνουν να νιώθετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και στην παραλία.

Editor's Picks

Μαύρο ψηλόμεσο μπικίνι Hunza G.

Ολόσωμο μαγιό Tory Burch.

Ολόσωμο μαγιό με χρυσές λεπτομέρειες La Perla.

Μαύρο ολόσωμο μαγιό, Yamamay.

Ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο Bottega Veneta.

Ολόσωμο μαγιό με halterneck Norma Kamali.

Ψηλόμεσο μπικίνι Lisa Marie Fernande.

Ολόσωμο μαγιό ERES.