Το στιλ που θα επέλεγε σήμερα η "Cher" του "Clueless"

Η Alicia Silvestone συμμετέχει στη νέα καμπάνια του οίκου Rodarte.

Ο ρόλος της στην cult ταινία Clueless των '90s έγραψε τη δική του σελίδα στην ιστορία της κινηματογραφικής μόδας, με τα prep looks της "Cher Horowitz" να δημιουργούν τάσεις που προσφέρουν έμπνευση μέχρι σήμερα. Η Alicia Silverstone επιστρέφει σε ρόλο fashion icon αυτή τη φορά ως "μούσα" του οίκου Rodarte. 

To fashion brand, που δημιούργησαν οι αδελφές Kate και Laura Mulleavy, έδωσε στη δημοσιότητα την καμπάνια για την κολεξιόν Fall 2021 με special guest τη Silverstone. Η ηθοποιός ποζάρει σε παραλία της Καλιφόρνια, όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση από τον Todd Cole, άλλοτε ποζάροντας μόνη της ή μαζί με κάποια από τα συνολικά 10 μοντέλα που συμμετέχουν στην καμπάνια.  

Η Alicia Silverstone στην πιο χαρακτηριστική φωτογραφία της καμπάνιας ποζάρει φορώντας ένα pink μίνι φόρεμα με λεπτομέρειες από πέρλες - μία επιλογή για την οποία πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι θα το φορούσε και η "Cher" σήμερα-, ενώ σε άλλες λήψεις τη βλέπουμε να ποζάρει με sequin crop top σε πράσινο και σατέν μαύρη φούστα, ξανά με λεπτομέρειες από πέρλες, με floral catsuit και κολεγιακό μπουφάν, αλλά και φλοράλ κίτρινο φόρεμα από τη νέα συλλογή Rodarte. Μία συλλογή που διατηρεί το χαρακτηριστικό goth ρομαντικό ύφος των δημιουργιών του οίκου, αλλά με μια γενναιόδωρη δόση glam. 

Bonus fact: Oι σχεδιάστριες  Kate και Laura Mulleavy μεγάλωσαν με την ταινία "Clueless". Την είδαν αρχικά όταν κυκλοφόρησε στο σινεμά, το 1995, και μετά "χιλιάδες φορές" στο σπίτι του, μέσα από βιντεοκασέτα. Με την επιλογή της Alicia Silverstone για να συμμετάσχει στην καμπάνια τους αποτείνουν τον δικό τους φόρο τιμής σ' ένα εφηβικό τους είδωλο.