Οι σχεδιαστές μόδας που έχουν ντύσει τις πιο διάσημες νύφες

Ποιους δημιουργούς εμπιστεύονται περισσότερο οι celebrities;

Οι γυναίκες χωριζόμαστε σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν εκείνες που ονειρεύονται από μικρή ηλικία την ημέρα του γάμου τους και το νυφικό που θα φορέσουν. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν όλες εκείνες οι γυναίκες που δεν έχουν σκεφτεί και αποφασίζουν τι θα φορέσουν με βάση το ένστικτο όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Όλες οι γυναίκες όμως έχουν ένα κοινό στόχο. Να επιλέξουν δηλαδή έναν δημιουργό, ο οποίος θα τους φτιάξει ένα φόρεμα, ακριβώς όπως το έχουν ονειρευτεί και που θα τους κάνει να αισθάνονται υπέροχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συχνά, έμπνευση για τα wedding looks αποτελούν τα νυφικά που έχουν επιλέξει να φορέσουν στον γάμο ή τους γάμους τους celebrities, top models, ηθοποιοί και τραγουδίστριες, οι οποίες επιλέγουν τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας και τους αναθέτουν αυτό το πολύ σημαντικό εγχείρημα. Με την πάροδο του χρόνου μάλιστα, πολλοί σχεδιαστές έχουν αποκτήσει τον τίτλο του guru με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Vera Wang, η οποία έχει υπογράψει νυφικά φορέματα που φόρεσαν celebrities όπως οι Chelsea Clinton και Victoria Beckham, αλλά και πρόσφατα η pop star, Ariana Grande. Εξίσου συχνή επιλογή των stars είναι η Maria Grazia Chiuri του οίκου Dior με τις Karlie Kloss και Chiara Ferragni να φορούν νυφικά που έχει σχεδιάσει και να μπαίνουν στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες νύφες.

Ένας ακόμα σχεδιαστής με μακρά πορεία στον χώρο του ενδύματος, ο Christian Siriano ανακοίνωσε πως επιστρέφει στον κόσμο της bridal μόδας επανακυκλοφορώντας τη συλλογή του από νυφικά φορέματα και επεκτείνοντας μάλιστα τα νούμερα ώστε να ικανοποιήσει περισσότερες γυναίκες και να στείλει το δικό του μήνυμα για το body positivity.

Με αφορμή λοιπόν τον γάμο της Ariana Grande αλλά και την επιστροφή του Siriano στη bridal μόδα, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο κομψές νύφες των τελευταίων χρόνων και τους σχεδιαστές που αυτές προτίμησαν για την ημέρα του γάμου τους.

Celebrities που έχουν αφήσει ιστορία με τα νυφικά τους

Ariana Grande

Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε κρυφά τον εκλεπτό της καρδιάς της, Dalton Gomez και πρόσφατα μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram. Το νυφικό της έφερε την υπογραφή της Vera Wang με ανοιχτή πλάτη και εντυπωσιακό πέπλο.

Chelsea Clinton

Για την πιο ευτυχισμένη ημέρα του γάμου της, η κόρη του Bill και της Hillary Clinton έριψε την ψήφο εμπιστοσύνης της στη Vera Wang. Το νυφικό της ήταν στράπλες, είχε βολάν από τούλι και ζώνη από στρας.

Victoria Beckham

Το πρώην Spice Girl δεν είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως σχεδιάστρια μόδας για να σχεδιάσει η ίδια το νυφικό της, έτσι εμπιστεύτηκε την guru, Vera Wang, η οποία δημιούργησε ένα φόρεμα από σατέν με ογκώδη φούστα.

Karlie Kloss

Το μοντέλο παντρεύτηκε τον Josh Kushner τον Οκτώβριο του 2018 με νυφικό που έφερε την υπογραφή της ιταλίδας σχεδιάστριας Maria Grazia Chiuri και του οίκου Dior. Το νυφικό της δημιουργήθηκε από δαντέλα και είχε άκρως ρομαντική αισθητική.

Chiara Ferragni

Δημιουργός του νυφικού φορέματος που φόρεσε η Chiara Ferragni στον γάμο της ήταν η Maria Grazia Chiuri και ο γαλλικός οίκος, Dior. Στη γαμήλια τελετή, η Influencer φόρεσε ένα κροσέ jumpsuit με μακριά μανίκια και ζιβάγκο και μία maxi, ογκώδη φούστα από τούλι. Για ολόκληρο το νυφικό της χρειάστηκαν 400 μέτρα υφάσματος και περισσότερες από 1600 ώρες εργασίας.

Miranda Kerr

Πηγή έμπνευσης για το νυφικό της Miranda Kerr στον γάμο της με τον Evan Spiegel, ιδρυτή του Snapchat ήταν εκείνο που φόρεσε η Grace Kelly. Δημιουργός του ήταν η Maria Grazia Chiuri του οίκου Dior, η οποία όπως δήλωσε στη συνέχεια ήθελε το νυφικό να αποπνέει αγνότητα και μυστήριο.

Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth Paltrow παντρεύητηκε τον Brad Falchuk το 2018 στο σπίτι του στο Hamptons με το νυφικό να φέρει την υπογραφή του Pierpaolo Piccioli και του οίκου Valentino.

Kim Kardiashian

Η Kim Kardashian και ο Kanye West παντρεύτηκαν στη Φλωρεντία το 2014 με την influencer να φορά δαντελένιο νυφικό που είχε δημιουργήσει ο Riccardo Tisci, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Givenchy.

Zoe Kravitz

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Karl Glussman στις 29 Ιουνίου το 2019 σε ένα Alexander Wang νυφικό φόρεμα με minimal σχεδιασμό και πολύ φινέτσα.

Beyoncé

Η Beyoncé Knowles και ο Jay-Z δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2008, στο σπίτι τους στο Μανχάταν με τη νύφη να φορά ένα στράπλες φόρεμα διά χειρός της μητέρας της, Tina Lawson.

Hailey Bieber

Λένε πως κάθε γυναίκα ονειρεύεται από μικρή το νυφικό της, ωστόσο η Hailey Bieber χρειάστηκε τέσσερις δημιουργίες ώστε να απολαύσει τον γάμο της. Το μακρύ και άκρως εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε ο Virgil Abloh του label Off-White θα μείνει σίγουρα στην ιστορία.

Kate Middleton

Η δούκισσα του Cambridge αποφάσισε να παραμείνει πιστή στο προσωπικό της στιλ την ημέρα του γάμου της επιλέγοντας για το νυφικό της τον αγαπημένο της οίκο, Alexander McQueen και τη σχεδιάστρια, Sarah Burton. Η ουρά του φορέματος είχε μήκος 2,70 μέτρα και το πέπλο ήταν από μεταξωτό τούλι.

kate middleton

Portia de Rossi και Ellen DeGeneres

Δημιουργός των δύο διαφορετικών νυφικών που φόρεσαν οι Portia de Rossi και Ellen DeGeneres είναι ο Zac Posen. Η Portia de Rossi επέλεξε για την ημέρα του γάμου της ένα halter neck φόρεμα με τούλινη φούστα, ενώ η γνωστή παρουσιάστρια προτίμησε ένα κομψό και πολύ θηλυκό λευκό look. 

Portia de Rossi Ellen DeGeneres

Kate Moss

Το top model των 90s παντρεύτηκε τον Jamie Hince τον Ιούλιο του 2011 με την Kate Moss να φορά ένα custom-made του φίλου της και κορυφαίου σχεδιαστή, John Galliano, το οποίο μέχρι τότε ήταν μέρος μίας έκθεσης με νυφικά στο μουσείο Victoria & Albert.

Kate Moss

Meghan Markle

Η Meghan Markle παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry στις 19 Μαϊου του 2018 σε μία τελετή που έμοιαζε να έχει βγει από παραμύθι. Για το νυφικό της, η δούκισσα του Sussex επέλεξε τη σχεδιάστρια Clare Waight Keller και τον οίκο Givenchy. 

Meghan Markle

Katie Holmes

Για το νυφικό της στο γάμο της με τον Tom Cruise, η Katie Holmes έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της στον Giorgio Armani, ο οποίος χρησιμοποίησε κρύσταλλους Swarovski και χρειάστηκε 350 ώρες εργασίας για να το δημιουργήσει.

Katie Holmes