Η νέα Les Tropeziennes συλλογή με σανδάλια θα σας ταξιδέψει μέχρι το Saint-Tropez

Σανδάλια στα πιο ιδιαίτερα σχέδια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και εμείς ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα κάνουν δροσερές βουτιές στη θάλασσα, θα απολαύσουμε τον ήλιο και τις βόλτες στα σοκάκια των νησιών. Μέχρι τότε μπορούμε να κάνουμε τα καλοκαιρινά μας looks να αποπνέουν έναν αέρα διακοπών με τον πιο εύκολο και fashionable τρόπο. Τη νέα συλλογή από σανδάλια της Les Tropeziennes για τη σεζόν SS21, τα οποία πρόκειται να κάνουν ακόμα πιο κομψά τα σύνολα μας.

Άνετα, κομψά και ανθεκτικά, τα σανδάλια της Les Tropeziennes συλλογής είναι κατάλληλα τόσο για τις διακοπές, την παραλία και το νησί όσο και για τις καλοκαιρινές βόλτες στην πόλη. Από τα πιο minimal μοντέλα έως τα πιο χρωματιστά κομμάτια, σίγουρα θα ανακαλύψετε ένα ή και περισσότερα σχέλια από τη συλλογή που θα ταιριάζουν στο στιλ σας. Τα πολύχρωμα λουριά, τα ιδιαίτερα τακούνια, οι ασημένιες λεπτομέρειες και οι metallic αποχρώσεις, τα δυναμικά animal prints και η ethnic αισθητική είναι μερικά μόλις από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν από τη συλλογή για το καλοκαίρι του 2021.

Σχεδιασμένα από φυσικά υλικά και με άνετη σόλα, τα γυναικεία παπούτσια μπορούν

να φορεθούν καθημερινά για να δώσουν στιλ σε όλα τα ρούχα σας. Αν θέλετε να αναδείξετε κάθε σας εμφάνιση, ανακαλύψτε τώρα τα σανδάλια της επιλογής σας που θα σας συνοδεύσουν τους επόμενους μήνες.

Digalakis Group: Αποκλειστική διάθεση Les Tropeziennes σε Ελλάδα και Κύπρο

Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5

Κηφισιά: Παναγίτσας 6

Λευκωσία: Κουμανούδη 1 ΑΒ & Στασικράτους

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

www.digalakis.com