Chanel | Η καμπάνια της συλλογής Le Château des Dames με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart

H Métiers d’art 2020/21 collection του οίκου βρίσκει τη μούσα της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ήταν η μοναδική καλεσμένη στο show της Chanel για τη Métiers d’art 2020/21 "Le Château des Dames", που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021, στο Château de Chenonceau στην κεντρική Γαλλία, στη κοιλάδα του Λίγηρα. Επομένως, δεν μοιάζει καθόλου περίεργο που η ηθοποιός, και πρέσβειρα του Oίκου, Kristen Stewart είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας που συνοδεύει τη συλλογή. 

Διαβάστε Επίσης

Η Stewart φωτογραφήθηκε από τον Juergen Teller, σε τοποθεσίες γύρω από το Κάστρο και στους κήπους του, σε μία ατμόσφαιρα φθινοπωρινή, με τη φύση και την αρχιτεκτονική να προσφέρουν ένα μοναδικό φόντο. Οι λήψεις αυτές αποτυπώνουν τον σύγχρονο χαρακτήρα της collection που οραματίστηκε η Virginie Viard και έκανε πραγματικότητα χάρη στο εξαιρετικό savoir-faire των Métiers d'art της Chanel, μεταξύ άλλων των Lesage, Montex, Lemarié, Lognon, Goossens, Maison Michel και Massaro. 

Chanel Metiers d’ Art 2020/21 Kristen Stewart

Οι δημιουργίες 

Η Kristen Stewart ποζάρει με τις υπέροχες δημιουργίες της συλλογής, που εμπνέονται από το στιλ των γυναικών που έζησαν στο "Le Château des Dames", όπως η Αικατερίνη των Μεδίκων και η Νταϊάνα του Πουατιέ. Η καλλιτεχνική διευθύντρια της Chanel ενώνει διάφορα στιλ και εποχές δημιουργώντας μια αισθητική που είναι παράλληλα ροκ - ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ με πέρλες, καρφάκια και διακοσμημένα με πετράδια κουμπιά είναι φορεμένο πάνω από ένα μαύρο φόρεμα οργάντζα που παίζει με τη διαφάνεια- και ρομαντική - μία ιβουάρ δαντελένια μπλούζα με μαύρη σιφόν φούστα και μια ζώνη που είναι κεντημένη με την πρόσοψη του Κάστρου. 

Chanel Metiers d’ Art 2020/21 Kristen Stewart

Ένα μακρύ μαύρο βελούδινο παλτό αποκαλύπτει τις σατέν μανσέτες του με καπιτονέ μοτίβο κι ένα φόρεμα από μεταξωτό τούλι μ' ένα περίτεχνο σιφόν γιακά και μανσέτες είναι διακοσμημένο με πλέξη που στηρίζεται με χρυσές χάντρες, ενώ αποτείνουν φόρο τιμής στην Αναγέννηση και τους κώδικες του Οίκου. Το σακάκι Chanel εμφανίζεται ως suit-dody σε λευκό και χρυσό tweed που αναδεικνύεται με διακοσμητικές πλεξούδες. 

Η Kristen Stewart ποζάρει για την καμπάνια ως μία γυναίκα της Αναγέννησης και την ίδια στιγμή ως μία γυναίκα του σήμερα. Η συλλογή χάρη στους διαρκείς ανασχεδιασμούς της δημιουργικότητας της Virginie Viard και τη συνομιλία που διατηρεί με τους  Métiers d'art, αποτελεί μία γιορτή για τις γυναίκες, τις λεπτομέρειες και τη φινέτσα.  Όπως ασφαλώς και κάθε συλλογή Métiers d'art της Chanel. 

Δείτε το video