Τα summertime essentials από τη συλλογή Carolina Herrera

Τα must have κομμάτια του καλοκαιριού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η χαρά του καλοκαιριού κρύβεται πολλές φορές στις πιο αναπάντεχες λεπτομέρειες: στις αναμνήσεις που ξυπνάνε τα ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα, τις καλοκαιρινές γεύσεις που κατακλύζουν τον ουρανίσκο, τα prints και τα χρώματα που αποτυπώνονται στα αξεσουάρ του καλοκαιριού. Η συλλογή με τα summertime essentials της Carolina Herrera γι' αυτή τη σεζόν έρχεται, λοιπόν, να μας υπενθυμίσει τη "Χαρά της Ζωής" και να μας κάνει να την απολαύσουμε μέσα από τα πιο συναρπαστικά και σικ κομμάτια για το καλοκαίρι.

Πρόκειται για must κομμάτια που έχουν σχεδιαστεί για όλους, κι όχι μόνο για όσους βρίσκονται σε διακοπές και απολαμβάνουν την ξεκούραση και τη χαλάρωση. Οι χειροποίητες τσάντες έχουν κατασκευαστεί με διαφορετικές τεχνικές στο ατελιέ δέρματος του οίκου στην Ισπανία και τα αξεσουάρ αντικατοπτρίζουν τα χαρακτηριστικά εικονίδια του σε διαφορετικές μορφές, όπως τα αρχικά της Carolina Herrera, τα toucan ή τα polka dots.

Η ουσία της σεζόν αντικατοπτρίζεται σε ποικίλα prints, σχήματα και υφάσματα που τοποθετούν παιχνιδιάρικα τα αρχικά της Carolina Herrera χρησιμοποιώντας χαρούμενες χρωματικές αντιθέσεις και ουδέτερες αποχρώσεις. Τον συνδυασμό όλων των παραπάνω θα τον εντοπίσετε στα καφτάνια, τα σανδάλια, τα καπέλα, τα φουλάρια, τα σαρόνγκ, τα κοσμήματα και τις τσάντες του οίκου.

Οι καλοκαιρινές αναμνήσεις γίνονται πηγή έμπνευσης για τη νέα συλλογή της Carolina Herrera, που μας συστήνει κομμάτια γεμάτα με τη "Χαρά της Ζωής", σχεδιασμένα για να απολαύσετε αξέχαστες στιγμές κάτω από μαγικά ηλιοβασιλέματα.

*CH Carolina Herrera Athens boutique (Golden Hall, 1ος όροφος): Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι 15123