Τα δυο πιο δημοφιλή μαγιό του φετινού καλοκαιριού

Ποια συγκεκριμένα σχέδια βρέθηκαν στο top 10 των αναζητήσων του The Lyst.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι περισσότεροι έχουν ήδη κάνει τις αγορές τους για τη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Τα μαγιό, βεβαίως, είναι μια κατηγορία η οποία βρίσκεται ψηλά στις αναζητήσεις του αγοραστικού κοινού και στο shopping, και τα δεδομένα για το δεύτερο τρίμηνο του 2021 (Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος) που έδωσε στη δημοσιότητα το The Lyst ανέδειξαν και τα δυο μαγιό που βρέθηκαν στην πρώτη 10άδα των προτιμήσεων. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα data που συγκέντρωσε η παγκόσμια πλατφόρμα αναζήτησης brands, το μπικίνι που αποδείχτηκε πιο δημοφιλές στις αναζητήσεις - και προσγειώθηκε στην 6η θέση με τα summer items της λίστα- είναι το zebra print bikini από τη συλλογή The Attico. Βεβαίως, σημαντικό ρόλο στην ανάδειξή του ως το πιο hot μαγιό του τριμήνου έπαιξε το γεγονός ότι μ' αυτό εμφανίστηκαν τόσο η Hailey Bieber όσο και η Dua Lipa

Τα δυο πιο δημοφιλή μαγιό του φετινού καλοκαιριού
To zebra print bikini από το The Attico που έχει γίνει Sold Out. 

Η Hailey Bieber φόρεσε το συγκεκριμένο bikini στις διακοπές της στην Ελλάδα 

H Dua Lipa με το zebra print μαγιό στο videoclip της  ‘Love Again’

Λίγο πιο κάτω στη λίστα, στην 8η θέση, βρίσκεται ένα ολόσωμο μαγιό, και συγκεκριμένα το Trésor De La Mer του οίκου Versace που εμπνέεται από τα θαλασσινά μοτίβα που ο οίκος παρουσίασε στην SS21 συλλογή του. 

Versace Trésor De La Mer μαγιό
Trésor De La Mer print ολόσωμο μαγιό, Versace. 

Θα το βρείτε εδώ