Οι εκπτωτικοί θησαυροί που ανακαλύψαμε με μια βόλτα για shopping

Τα designer κομμάτια με τα οποία γεμίσα τη βαλίτσα των διακοπών μου.

Από τις αγαπημένες συνήθειες που μας στέρησε η πανδημία Covid-19 και τα lockdown, ήταν η βόλτα σε αγαπημένους shopping προορισμούς. Εκεί, δηλαδή, που η εμπειρία γίνεται κάτι περισσότερο από ένα απλό "βγήκα για ψώνια", αλλά συνδυάζει βόλτα στα μαγαζιά, window shopping, αγορές και break για καφέ ή φαγητό. Αν, μάλιστα, όλο αυτό συνδυάζεται και με τις καλύτερες εκπτώσεις που μπορείτε να βρείτε, τότε μιλάμε για την απόλυτη απόλαυση του Σαββατοκύριακου ή ενός καλοκαιρινού απογεύματος, μετά τη δουλειά ή για να αφιερώσετε το ρεπό σας.  Βασικά, μιλάμε για το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, στο οποίο ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα για κάθε γνήσια fashionista: Don't Miss!

Εκπτώσεις έως και -70%

Τα νούμερα ζαλίζουν. Όταν ακούς εκπτώσεις που φτάνουν το 70% και μάλιστα σε δημοφιλή designer brands, που τα χαρακτηρίζει η διακριτική πολυτέλεια και η ποιότητα, μόνο μια σκέψη μπορεί να κολλήσει στο μυαλό: θα πάρω τις φίλες μου και για πάμε στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen το συντομότερο. 

Έτσι και έγινε, δηλαδή, και το κυνήγι των "εκπτωτικών θησαυρών" ξεκίνησε από το... καλημέρα σας στο εκπτωτικό χωριό. Με 100 brands, καφέ κι εστιατόρια, στο εκπτωτικό χωριό με τους υπέροχους και τους πεντακάθαρους χώρους του που μάς εμπνέουν να περάσουμε εκεί όλη τη μέρα, πρέπει να είστε καλά οργανωμένες για να τα προλάβετε όλα- ή έστω να προλάβετε να επισκεφτείτε οσο το δυνατόν περισσότερα από τα καταστήματα – κάνοντας, βεβαίως, και το απαραίτητο διάλειμμα για καφέ και γεύμα, αλλά και για φωτογραφίες στα διάφορα σημεία. Ειδικά για το καλοκαίρι, το εκπτωτικό χωριό δημιούργησε ένα σκηνικό που θυμίζει γαλλική εξοχή, με fleuriste, boulangerie και patisserie, στον 1ο όροφο.

Εκπτωτικοί θησαυροί: το καλάθι μου

Προτεραιότητα για τις δικές μου αγορές ήταν πράγματα που θα γεμίσουν τη βαλίτσα των διακοπών μου: από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου (όπου τελικά κατέληξα να αγοράσω δυο γιατί δεν μπορούσα να διαλέξω!), ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια για κάθε μέρα (τελικά, κατέληξα και μ' ένα κομψό ζευγάρι με τακούνι), ένα φόρεμα για τις διακοπές (πήρα περισσότερα!), το super κομψό μαγιό που ήθελα για την παραλία μέχρι την ίδια τη βαλίτσα που θα τα χωρέσει, στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen βρήκα ακριβώς ό,τι ήθελα σε designer brands και σε τιμές που κάνουν τη χαλαρή πολυτέλεια εξαιρετικά εκλυστική επιλογή.

Φλοράλ φόρεμα, Tommy Hilfiger.
Φλοράλ φόρεμα, Tommy Hilfiger. Αρχική τιμή €134, Τιμή Outlet €87.10, Τιμή Sale €69.68
Γυαλιά ηλίου Chloe, Eye Q.
Γυαλιά ηλίου Chloe, Eye Q.Αρχική τιμή €494, Τιμή Outlet €322, Τιμή Sale €148
Ολόσωμο μαγιό, Sugarfree.
Ολόσωμο μαγιό, Sugarfree.Αρχική τιμή €59.90, Τιμή Outlet €38.94, Τιμή Sale €26.96
Πέδιλα, Καλογήρου.
Πέδιλα, Καλογήρου.Αρχική τιμή €299, Τιμή Outlet €149.50, Τιμή Sale €89
Σανδάλια, Nak.
Σανδάλια, Nak. Αρχική τιμή €99, Τιμή Outlet €49, Τιμή Sale €39

Επιστροφή στη επίσκεψη μου για shopping, και ένα βασικό tip για να μπορέσετε να βρείτε αυτό που θέλετε σ' ένα τεράστιο εκπτωτικό χωριό, είναι να γνωρίζετε από πριν τι είναι αυτό που θέλετε πρώτα να αγοράσετε. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας αρχικά για να τις αγορές αυτών των κομματιών που θεωρείτε απαραίτητα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές - π.χ. γυαλιά ηλίου ή πέδιλα- και αφού έχετε τελειώσει μ' αυτά που δεν πρέπει να ξεχάσετε με τίποτα, μπορεί να απολαύσετε και το "χάζεμα" σε άλλα καταστήματα, όπου σίγουρα θα ανακαλύψετε και άλλους θησαυρούς. Έκπτωση ως 70% σε designer κομμάτια, εξάλλου, είναι μια ευκαιρία που δεν μπορείτε να αφήσετε να περάσει έτσι!

Γιατί στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen η μεγαλύτερη απ' όλες τις απολαύσεις είναι ακριβώς αυτή: να ανακαλύπτεις designer θησαυρούς με έκπτωση

Shopping με ασφάλεια

Σημαντική πληροφορία αποτελεί, βεβαίως, το γεγονός ότι στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen μπορείτε να απολαύσετε τα ψώνια σας και τη διασκέδασή σας με ασφάλεια, καθώς έχει λάβει την πιστοποίηση της Bureau Veritas ‘SafeGuard Covid-19’, και τηρεί διαρκώς όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι στην εξάπλωση του Covid-19. Το εκπτωτικό χωριό είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:00 έως τις 21:00 και τις Κυριακές. 

Info: mcarthurglenathens.gr

facebook.com/McArthurGlenAthens

instagram.com/mcarthurglenathens/