Η νέα συνεργασία της Η&Μ έχει άρωμα Ινδίας

Τα κομμάτια που θα απογειώσουν το bohemian chic.

Πιστή στην πρακτική που έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια, η Η&Μ συνεχίζει τις συνεργασίες της με διάφορα fashion brands- από high οίκους μόδας μέχρι ανεξάρτητα, λιγότερο γνωστά brands- για συλλογές που φέρνουν μια διαφορετική κουλτούρα, φιλοσοφία, αισθητική κάθε φορά στις προτάσεις για ντύσιμο και στιλ με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Η νέα high-low συνεργασία που μόλις ανακοίνωσε η Η&Μ έχει άρωμα...Ινδίας, αφού πρόκειται για μία συλλογή που φέρει και την υπογραφή του Ινδικού brand Sabyasachi.

H collection έχει τον τίτλο "Wanderlust" και θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα ανά τον κόσμο και online στις 12 Αυγούστου

Η νέα συνεργασία της Η&Μ έχει άρωμα Ινδίας

Τα πλούσια υφάσματα σε σύγχρονες αλλά και κλασικές Ινδικές σιλουέτες, με σχέδια τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες, χαρακτηρίζουν τη συλλογή και ανάμεσα σ' αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα καφτάνια, τα εμπριμέ co-ords, τα flowy φορέματα και τα πολύχρωμα αξεσουάρ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Η&Μ,  "Βασικό χαρακτηριστικό αυτής της συλλογής είναι τα Ινδικά υφάσματα και τα παραδοσιακά μοτίβα στα οποία έχει δώσει ζωή το  Sabyasachi Art Foundation με δεξιοτεχνικά κατασκευασμένα vintage block prints και πολύχρωμες σιλουέτες".

H&M Χ Sabyasachi

Στη δική του ανακοίνωση ο σχεδιαστής Sabyasachi, που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές Ινδικό brand, αναφέρει: "Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη νέα ημερομηνία της συνεργασίας μου με την Η&Μ, που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε γνωστή τη Sabyasachi αισθητική σ' ένα ευρύτερο κοινό στην Ινδία και παγκοσμίως" .

Η συνεργασία αυτή είχε προγραμματιστεί μήνες νωρίτερα αλλά λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία χρειάστηκε να μπει για κάποιο διάστημα "στον πάγο". "Στην Η&Μ, είμαστε ενθουσιασμένοι για το λανσάρισμα της συνεργασίας μας με τον διάσημο Ινδό σχεδιαστή Sabyasachi. Σε εποχές όπως αυτή, πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι εκτιμούν τη χρήση της τοπικής δεξιοτεχνίας και των υφασμάτων περισσότερο από ποτέ και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να κάνει καλύτερα από τον Sabyasachi. Ανυπομονούμε να φέρουμε αυτή την εντυπωσιακή collection σε όσους περισσότερους ανθρώπους σ' όλο τον κόσμο μπορούμε", δήλωσε η  Maria Gemzell, Head of New Development, H&M.

H&M Χ Sabyasachi
H&M Χ Sabyasachi
H&M Χ Sabyasachi