Η Jennifer Lopez ως άλλη "δόγισσα" της Βενετίας με δημιούργια Dolce&Gabbana

Μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση της σταρ στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Ο "τυφώνας" Jennifer Lopez έχει κατακλύσει το Φεστιβάλ Βενετίας και ένα ακόμα στιγμιότυπο με τη λατίνα σταρ κάνει τον γύρο του πλανήτη λίγα 24ωρα μετά την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί με τον Ben Affleck. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι ταξίδεψε στη φημισμένη πόλη του ιταλικού βορρά για να δώσει το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας "The Last Duel" στην οποία συμμετέχει ο Affleck και τα φλας από τη στιγμή της άφιξή τους στο Λίντο  μοιάζουν διαρκώς στραμμένα πάνω τους. 

Διαβάστε Επίσης

Πέρα όμως από το "καυτό" ειδύλλο, οι στιλιστικές επιλογές της Lopez δεν επιτρέπουν στους φωτογράφους να πάρουν ανάσα αφού τα looks της μοιάζουν να συναγωνίζονται το ένα το άλλο σε κομψότητα και κυρίως, υπεροχή. Η σημερινή εμφάνιση της σταρ πραγματοποιήθηκε σ' ένα από τα κανάλια της πόλης και η ίδια επιβιβάστηκε σε μια γόνδολα για τις ανάγκες φωτογράφισης, όπως αποδείχτηκε από τις πόζες της. Η Jennifer Lopez φορούσε ένα στράπλες τούλινο ball gown που στο μοτίβο του αναπαράγονται ατμοσφαιρικές εικόνες της Βενετίας. Το φόρεμα, βεβαίως, αποτελεί σχέδιο των Dolce&Gabbana, που πρόσφατα παρουσίασαν την Alta Moda συλλογή τους που ήταν αφιερεωμένη στη πόλη των Δόγηδων και στο show της οποίας στη Βενετία είχε βρεθεί και η Lopez (επίσης, μ' ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο). 

Οι Dolce&Gabbana δεν θα μπορούσαν να είχαν βρει καλύτερη μούσα από τη Jennifer Lopez που κλέβει την παράσταση με τη δημιουργία τους θυμίζοντας κάτι από τις Δόγισσες της Βενετίας.