21 χρόνια Pink Pony | O οίκος Ralph Lauren στο πλευρό των γυναικών που το έχουν ανάγκη

Η παγκόσμια πρωτοβουλία του brand για τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πρωτοβουλία του οίκου Ralph Lauren, Pink Pony, μετράει 21 χρόνια και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η φετινή χρονιά. Για έναν ακόμα Οκτώβριο, το διεθνές brand βρίσκεται στο πλευρό των γυναικών που το έχουν ανάγκη και με το φιλανθρωπικό του πρόγραμμα στηρίζει τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.  Το Pink Pony ξεκίνησε το 2000 και έως και σήμερα η ​​αποστολή του είναι να μειώσει τις ανισότητες στη φροντίδα του καρκίνου, να ηγηθεί τον αγώνα για την εξεύρεση θεραπείας και να διασφαλίσει ότι η πρόσβαση σε ποιοτική θεραπεία είναι διαθέσιμη σε όλους.

21 χρόνια Pink Pony | O οίκος Ralph Lauren στο πλευρό των γυναικών που το έχουν ανάγκη

Ο οίκος έχει δεσμευτεί ότι θα προχωρά σε ενέργειες που θα βοηθούν στην ευαισθητοποίηση και τη χρηματοδότηση για τη φροντίδα και πρόληψη του καρκίνου μέσω ετήσιων πρωτοβουλιών μάρκετινγκ, αφιερωμένων συλλογών με πωλήσεις που θα υποστηρίξουν το Pink Pony ,και εθελοντικών προγραμμάτων εργαζομένων παγκοσμίως και συλλογής κεφαλαίων. Ως μία από τις πρώτες εταιρείες που χρησιμοποίησε το λογότυπό της για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας, ο κλασικός Polo Αναβάτης αλλάζει το χρώμα του σε ροζ και μετατρέπεται εδώ και δεκαετίες σε παγκόσμιο σύμβολο για να βοηθήσει στη συγκέντρωση εκατομμυρίων για έναν τόσο σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό.

Pink Pony Ralph Lauren

Ralph Lauren στην Ελλάδα

Ο σχεδιαστής που και με τις πρωτοβουλίες του οίκου δείχνει πόσο αγαπά τις γυναίκες, παρουσιάζει τις νέες γυναικείες συλλογές του για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-2022 και στις δύο ελληνικές boutique σε Κηφισιά και Κέντρο Αθήνας.

Ανακαλύψτε τις συλλογές στο κατάστημα Polo Ralph Lauren Αθήνας, Πανεπιστημίου 4 και Polo Ralph Lauren Κηφισιάς, Κασαβέτη 19.

Polo Ralph Lauren Αθήνα: Πανεπιστημίου 4, Αθήνα - 2103629617

Polo Ralph Lauren Κηφισιά: Κασαβέτη 19, Κηφισιά - 2108085426