Victoria Beckham | Οι δυο νέες fashion συνεργασίες της που αξίζουν την προσοχή σας

Μία σειρά από πλεκτά και μία caspule collection από βιώσιμα υλικά είναι οι νέες συλλογές της σχεδιάστριας.

Μπορεί η Victoria Beckham να μην επέστρεψε στα ντεφιλέ μετά την πανδημία και να έχει περιορίσει τον αριθμό των looks που φιλοξενούν πλέον οι συλλογές της, δεν σταματά όμως να προσφέρει κομμάτια που γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στις γυναίκες που λατρεύουν το σοφιστικέ στιλ και αναζητούν τα πιο κατάλληλα κομμάτια για το ντύσιμό τους στο γραφείο

Οι συλλογές της Victoria Beckham, εξάλλου, προσφέρονται για τη δημιουργία μιας διαχρονικής caspule wardrobe χάρη στις κλασικές σιλουέτες που φιλοξενεί συχνά στα σχέδιά της, αλλά και την εξαιρετική ποιότητα. Μία τέτοια συλλογή είναι κι αυτή που η σχεδιάστρια ετοίμασε σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό luxury κατάστημα The Outnet, και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται μια δυναμική, πολυάσχολη γυναίκα στην καθημερινότητά της. Στην αποκλειστική αυτή συλλογή τα κομμάτια δημιουργήθηκαν από υφάσματα που είχαν περισσέψει από το αρχείο του brand. 

Εφαρμοστά φορέματα, άνετα seperates, basic πλεκτά και αναβαθμισμένα ντένιμ κομμάτια, όπως και ανεπιτήδευτα κομψά workwear (μίντι φορέματα, μεταξωτά πουκάμισα, blazer) και outerwear κομμάτια (καμπαρντίνες, σακάκια) συνθέτουν τη συλλογή The Outnet Χ Victoria Beckham, με sustainable χαρακτήρα και διαχρονικά χαρακτηριστικά. 

Victoria Beckham | Οι δυο νέες fashion συνεργασίες της που αξίζουν την προσοχή σας
THE OUTNET X VICTORIA BECKHAM

Η knitwear συλλογή 
 

Κι ενώ η συλλογή The Outnet Χ Victoria Beckham είναι ήδη διαθέσιμη, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου αναμένεται μία ακόμα collection με την υπογραφή της σχεδιάστριας: τα knitwear σε συνεργασία με τη The Woolmark Company. Η συλλογή αξιοποιεί βιολογικό μαλλί Merino και περιλαμβάνει κομμάτια για γυναίκες και παιδιά. Πουλόβερ πόλο ή με λαιμόκοψη, ζακέτες με V-neck και gift sets με κασκόλ και καπέλα με λεπτομέρειες στα σχέδια όπως το color blocking, η πλέξη  intarsia και η contrast ρίγες, είναι ό,τι θα βρει κανείς σ' αυτή. 

Η επεξεργασία των χρωμάτων στα κομμάτια της συλλογής έχει γίνει με φυσική διαδικασία και τη βιώσιμη τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Woolmark Company.

Η συλλογή Victoria Beckham x The Woolmark Company θα είναι διαθέσιμη σε καταστήματα όπως Saks Fifth Avenue, Zalando, Mytheresa, Harrods, Barneys Japan, La Samaritaine και Hudson’s Bay. 

Διαβάστε Επίσης