Karl by Karl | Η νέα capsule συλλογή επιβεβαιώνει πως η genderless μόδα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ

Θα την ενέκρινε πλήρως ο Karl Lagerfeld.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο οίκος Karl Lagerfeld υποδέχεται τη νέα σεζόν, παρουσιάζοντας τη νέα Karl by Karl capsule συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Για τη δημιουργία της, η Style Advisor Carine Roitfeld συνεργάστηκε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Hun Kim, και μαζί δημιούργησαν μία collection που αποτελείται από είκοσι unisex και genderless κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου ready to wear κομμάτια και αξεσουάρ.

Η έμπνευση της Karl by Karl συλλογής

Όπως δήλωσε η Carine Roitfeld για τη συλλογή "Για μένα η καλύτερη στιγμή του show ήταν το κλείσιμο, όπου εμφανιζόταν ο Karl. Ήταν πάντα μια μοναδική προσωπικότητα και ήξερα ότι θα παρουσίαζε κάτι πρωτοπόρο. Αυτή η μοναδική στιγμή ενέπνευσε την κολεξιόν, βασίστηκε δηλαδή στις αναμνήσεις που έχω από τον Karl".

Ένας από τους λόγους που θαυμάζουμε το στιλ του Karl Lagerfeld είναι πως είχε τον δικό του τρόπο για να συνδυάζει τα ρούχα του, ο οποίος μάλιστα ήταν πάντα αναγνωρίσιμος. Μπορεί ο ίδιος να δήλωνε πως "Ντύνομαι σαν σύγχρονος Charlie Chaplin, πάντα φοράω ένα signature look που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε περίσταση", ωστόσο η αισθητική του είναι απόλυτα ευδιάκριτη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο missbloom.gr