Glam Knits |10 πουλόβερ που μπορείτε να φορέσετε σε βραδινή έξοδο

Σοφιστικέ κομψότητα ακόμα και στις βραδινές σας εμφανίσεις.

Κάποτε οι επιλογές που έκαναν οι περισσότερες γυναίκες για τις βραδινές τους εμφανίσεις κυμαίνονταν ανάμεσα σε mini ή midi φορέματα, pencil φούστες και ψηλόμεσες παντελόνες με party tops με τα κοσμήματα και τα party shoes να λειτουργούν ως την τελευταία πινελιά. Ο κόσμος της μόδας, αλλά και εκείνος του styling όμως τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, κάνοντας μας να ξεχνάμε ό,τι είχαμε μάθει και να υιοθετούμε νέα styling tips, πιο σύγχρονα, πιο cool.

Ένα από αυτά αφορά κάποιο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, το οποίο όταν το σκεφτόμασταν σίγουρα δεν αναλογιζόμασταν glamorous, βραδινά σύνολα. Ωστόσο, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει καταφέρει να προσελκύσει την προσοχή των γυναικών και να αλλάξει τον "χαρακτήρα” του. Ο λόγος για τα πλεκτά πουλόβερ, τα οποία φέτος τον χειμώνα έρχονται να αντικαταστήσουν τα party tops που φορούσατε μέχρι πρότινος.

Διαβάστε Επίσης

Η άνοδος των πουλόβερ έρχεται με την εμφάνιση της πανδημίας στη ζωή μας, γεγονός που έκανε όλες τις γυναίκες να δώσουν προτεραιότητα στην άνεση και να αφήσουν πίσω ο,τιδήποτε τις έκανε να νιώθουν άβολα. Αυτή η ανάγκη για άνετα σύνολα συνεχίστηκε και μετά το τέλος του lockdown με τις περισσότερες γυναίκες να συνεχίσουν να αποφεύγουν ό,τι δεν τις βολεύει. Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι πως η επιστροφή στις βραδινές εξόδους και τα parties πραγματοποιήθηκε με τις fashionistas να φορούν τα πουλόβερ τους όπως θα φορούσαν κάποιο glittery top.

Πλέον, στη shopping list με όλα τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσετε στη χειμερινή σας συλλογή, τα "party” πουλόβερ είναι απαραίτητα, αφού θα λειτουργήσουν ως το key piece για τις βραδινές εμφανίσεις σας. Πουλόβερ σε metallic αποχρώσεις, διακοσμημένα με παγιέτες, με κεντήματα και στρας ή ακόμα και με κρόσσια από στρας συνδυάζονται με formal παντελόνια και φούστες σε κάθε μήκος, δημιουργώντας glam looks που αποπνέουν λάμψη και σοφιστικέ κομψότητα.

Editor's Picks 

Metallic πουλόβερ Ulla Johnson

Πουλόβερ Moncler

Πουλόβερ με κεντήματα Costarellos

Sequin πουλόβερ Valentino

Πουλόβερ με puff sleeves Isabel Marant

Πουλόβερ λεπτομέρεια κρύσταλλα Mango

Πουλόβερ με παγιέτες Brunello Cucinelli

Metallic πουλόβερ Stella McCartney

Ribbed πουλόβερ με κρόσσια Christopher Kane

Cable knit πουλόβερ Simone Rocha