X

12 ζευγάρια ankle boots που θα φοράτε σε κάθε ηλικία

Διαχρονικές επιλογές που θα μπορείτε να ανασύρετε για τις εμφανίσεις σας σε κάθε ηλικία.

Τα παπούτσια είναι μία από τις πιο διαχρονικές επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε. Προφανώς, η μόδα συστήνει κάθε σεζόν τάσεις, ωστόσο ένα ζευγάρι κλασικές γόβες ή μπότες μπορούν να έχουν μια σταθερή θέση στη γκαρνταρόμπα σας όσο χρόνια κι αν περάσουν. Το ίδιο συμβαίνει και μ' ένα πολύ αγαπητό και δημοφιλές ζευγάρι γυναικείων παπουτσιών: τα ankle boots

Τα ankle boots, δηλαδή τα μποτάκια που φτάνουν μέχρι ή και λίγο πάνω από τον αστράγαλο, δεν απουσιάζουν από το στιλ σε καμία ηλικία. Είτε είστε 20 χρονών είτε 30 είτε πάνω από 50, ένα τέτοιο ζευγάρι- ή μάλλον, περισσότερα από ένα!- υπάρχει σίγουρα στη ντουλάπα σας. Σχέδια όπως τα φλατ ή kitten heel ankle boots, μποτάκια σε μαύρο χρώμα ή μπεζ ή ταμπά, με λεπτό ή χοντρό τακούνι ή με χοντρή σόλα, σε σουέτ ή δέρμα, όλα αποτελούν επιλογές που δεν γνωρίζουν παρά μόνο από το προσωπικό στιλ κάθε γυναίκας σε οποιαδήποτε ηλικία. Ένα κλασικό σούετ Chelsea μποτάκι ή μία πιο θηλυκή εκδοχή ankle boots με ψηλό τακούνι, για παράδειγμα, είναι παπούτσια που θα φοράτε μια ζωή αρκεί να επενδύσετε σε ζευγάρια που διαθέτουν καλή ποιότητα για να αντέξουν στον χρόνο- με τη σωστή φροντίδα. 

Οι παρακάτω 10 επιλογές σε ankle boots είναι απ' αυτές που θα μπορούν να μείνουν για πάντα στη ντουλάπα σας και να δημιουργείτε looks σε κάθε δεκαετία της ζωής σας. 

Editor's choices 

"Downtown" ankle boot Louis Vuitton, Louis Vuitton Boutique.
Δερμάτινα ankle boots, Dries Van Noten.
"Dior-I" μαύρες σουέτ ankle boots Dior, Dior Boutique.
"Joplin" ankle boots, Saint Laurent.
Μπεζ σουέτ ankle boots, Isabel Marant.
Δερμάτινα ανάγλυφα ankle boots, Karl Lagerfeld.
Δερμάτινα ankle boots, Gianvito Rossi.
Lace up δερμάτινα μποτάκια Tod's, Tod's Boutique.
"Boris" δερμάτινα ankle boots, The Row.
Μαύρα δερμάτινα μποτάκια MICHAEL Michael Kors, kalogirou.com.
Καφέ σουέτ Chelsea μπότες, Khaite.
Μαύρα καστόρινα μποτάκια Ted Baker, kalogirou.com