Πώς θα φορέσετε τα jeans σας με ankle boots

Οι πιο κολακευτικοί τρόποι για να φορέσετε jeans με μποτάκια αυτή την εποχή.

Τα jeans δεν απουσιάζουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το ίδιο και τα ankle boots. Μιλάμε, εξάλλου, για δυο κομμάτια που διακρίνονται από άνεση, λειτουργικότητα και ευελιξία που μπορούν να δείξουν εξαιρετικά stylish σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς. Ο μεταξύ τους συνδυασμός, μάλιστα, είναι ένα από τους πιο δημοφιλής, ιδίως σε εποχές όπως αυτή, δηλαδή μεταβατικές. Ένα τζιν, ένα t-shirt ή πουκάμισο, ένα σακάκι και τα ankle boots σας αποτελούν έναν αξεπέραστο συνδυασμό της χαλαρής και ανεπιτήδευτης κομψότητας. Και δεν είναι ο μοναδικός. 

Διαβάστε Επίσης

Κάντε το με τον σωστό τρόπο

Όπως κάθε styling combo, ωστόσο, έτσι κι αυτός που βασίζεται σε jeans + ankle boots έχει τα μυστικά του στα οποία οφείλετε να δώσετε προσοχή ώστε να αποφύγετε λάθη που μπορεί να μοιάζουν αμελητέα, ωστόσο όχι ασήμαντα στο στιλ που διεκδικεί το άριστα. Την προσοχή σας, λοιπόν, οφείλετε να εστιάσετε στο ύψος που τελειώνουν τα ankle μποτάκια σας και την εφαρμογή των jeans σας. Ένα ζευγάρι ankle boots, για παράδειγμα, με φαρδύ άνοιγμα δεν θα μπορούσε ποτέ να φορεθεί κάτω από skinny jeans, ενώ αν αποφασίσετε ότι θέλετε το τζιν παντελόνι να τελειώνει μέσα στη μπότα καλό είναι η γραμμή και η εφαρμογή του να είναι τέτοια ώστε να μη δημιουργεί ένα άτσαλο μάζεμα (σούρες) εκεί που μπότα και παντελόνι συναντιούνται. 

Άλλο ένα έξυπνο στιλιστικό τρικ που θα αναδείξει τα μποτάκια σας είναι αυτό που τα θέλει να σταματούν εκεί που ξεκινάει το τζιν παντελόνι, οπότε σ' αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αναζητήσετε τις cropped σιλουέτες. Μπορείτε, αντ' αυτού, να γυρίσετε τα μπατζάκια του παντελονιού σας σ' ένα στιλ που διακρίνεται από πιο casual χαρακτήρα, ενώ μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα άνετο τζιν σε ίσια γραμμή ή baggy jeans ώστε να χωρέσουν τα ankle boots σας από μέσα χωρίς να διαγράφετε το περίγραμμά τους. Άλλη μία ιδέα που μπορείτε να εφαρμόσετε σε μία laid-back outfits είναι να κάνετε statement με παιχνιδιάρικες κάλτσες και φαντεζί καλσόν που θα διακρίνονται μέσα από το κενό διάστημα ανάμεσα στη μπότα και το τζιν. 

Το σχέδιο του ζευγαριού ankle boots που θα επιλέξετε είναι ανεξάρτητο από το στιλ jeans, αφού όλα τα είδη των μεν ταιριάζουν με εκείνα των δε, ωστόσο το συνολικό styling της εμφάνισης είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοείσαι. Τα western style μποτάκια ταιριάζουν καλύτερα σε πιο χαλαρά oufits, ενώ τα ankle boots με τακούνι, ενίοτε με διακοσμητικές λεπτομέρειες, σε casual smart και πιο σοφιστικέ, που θα σάς εξυπηρετήσουν και στις εμφανίσεις σας στο γραφείο. 

Get the Look

Ankle boots με cropped jeans

Ankle boots με cropped jeans

Ankle boots και jeans με γυρισμένα μπατζάκια

Ankle boots και jeans με γυρισμένα μπατζάκια

Ankle boots μέσα από straight leg jeans

Ankle boots μέσα από straight leg jeans

Jeans μέσα από τα μποτάκια

Jeans μέσα από τα μποτάκια

Ankle boots φορεμένα με κάλτσες και cropped jeans

Ankle boots φορεμένα με κάλτσες και cropped jeans

Ankle boots με skinny jeans

Ankle boots με skinny jeans

Ankle boots μέσα από baggy jeans

Ankle boots μέσα από baggy jeans