8 ζευγάρια παπούτσια για να φορέσετε με τα jeans σας αυτή την εποχή

Τα παπούτσια που ταιριάζουν στο στιλ και την εποχή.

Η εποχή που διανύουμε, το Φθινόπωρο, κάνει την επιστροφή των jeans απαραίτητη στο καθημερινό ντύσιμο. Αν στη διάρκεια του καλοκαιριού, το συνήθως πυκνό και ανθεκτικό τους ύφασμα τα κάνει μια επιλογή λιγότερο ελκυστική, με τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα τα jeans βγαίνουν από τις ντουλάπες για να αναλάβουν τον ρόλο του κομματιού που παίζει βασικό ρόλο στο στιλ της εποχής. Ο casual χαρακτήρας τους καθόλου δεν τα εμποδίσει να γίνουν κομμάτια - κλειδιά σε εμφανίσεις για το γραφείο ή ακόμα και σε μία βραδινή έξοδο. 

Συνδυάζονται ιδανικά με blazers και πουκάμισα ή σακάκια και t-shirts, μπορούν να φορεθούν με τις καμπαρντίνες και τα δερμάτινα πανωφόρια, κάνουν σπουδαία combos με τα πλεκτά πουλόβερ και τις ζακέτες, ενώ για πιο χαλαρές εμφανίσεις μπορείτε να τα φορέσετε με hoodies και φούτερ μπλούζες. 

Παπούτσια & Jeans 

Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα παπούτσια για να φορέσετε με τα τζιν σας αυτή την εποχή; Την επιλογή του ζευγαριού θα ορίσει, βεβαίως, το στιλ της κάθε εμφάνισης και η περίσταση για την οποία προορίζεται, ωστόσο κι εδώ τα jeans επιτρέπουν άπειρους συνδυασμούς. Μπορείτε να τα φορέσετε με loafers ή μποτάκια για looks που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα day-to-night looks σας, με μυτερές γόβες για τις βραδινές σας εξόδους, με χρωματιστές γόβες αν θέλετε να δώσετε μια edgy πινελιά στην εμφάνισή σας, με μπαλαρίνες που προσφέρουν άνεση και κομψότητα κάθε στιγμή της ημέρας, και φυσικά με sneakers σε casual outfits. 

Street  Style Inspo 

Οι πρόσφατες Εβδομάδες Μόδας μάς χάρισαν πλούσια στιλιστική έμπνευση μέσα από τις street style εμφανίσεις των fashionistas και τα ζευγάρια παπούτσια που επέλεξαν για να φορέσουν με τα jeans τους, μάς καθοδηγούν και στις δικές μας επιλογές: 

Με loafers

Με loafers

Με σουέτ μποτάκια

Με σουέτ μποτάκια

Με μυτερές γόβες

Με μυτερές γόβες

Με μπαλαρίνες

Με μπαλαρίνες

Με λευκά sneakers

Με λευκά sneakers

Με χρωματιστές γόβες

Με χρωματιστές γόβες

Με Mary Janes

Με Mary Janes

Με sneakers Converse

Με sneakers Converse