Τα κοσμήματα που μπορείτε να προσφέρετε σε κάθε γυναίκα της ζωής σας

Μητέρα, κόρη, αδελφή, φίλη: Τα δώρα που θα τις κάνουν ευτυχισμένες.

Καμία γυναίκα δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητη στη θέα ενός κοσμήματος. Οι συμβολισμοί, εξάλλου, που συχνά αυτό κουβαλά του προσδίδουν συναισθηματική αξία, πέρα από την αδιαμφισβήτητη κομψότητα που αυτό θα προσφέρει σε κάθε εμφάνιση. Οι γιορτές, λοιπόν, είναι πάντα μια καλή αφορμή για να προσφέρετε ή να σάς προσφέρουν ως δώρο ένα ή περισσότερα κοσμήματα. Και μια συλλογή συγκεντρώνει όλες τις επιλογές που γίνονται ιδανικές για κάθε μία ξεχωριστά από τις γυναίκες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Τα κοσμήματα του οίκου Anatol 

Τα κοσμήματα Anatol συνδυάσουν πλούσια γνώση και εμπειρία, τεχνοτροπία, ξεχωριστά σχέδια και πολύτιμα υλικά. Οι συλλογές Anatol προσφέρουν μία ποικιλία που καλύπτει το γούστο κάθε γυναίκας, προσφέροντας από κλασικά, διαχρονικά σχέδια μέχρι πιο μοντέρνα και καθημερινά, που θα εξυπηρετήσουν κάθε διαφορετική περίσταση και στιλ. 

Αν αναζητάτε το κατάλληλο δώρο για να κάνετε στη μητέρα, την κόρη, την αδελφή, την κολλητή σας, τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, βρίσκετε στο σωστό σημείο: τα κοσμήματα Anatol έχουν κάτι για την κάθε μία. 

Τα κοσμήματα που μπορείτε να προσφέρετε σε κάθε γυναίκα της ζωής σας

Μητέρα 

Η γυναίκα που σας έφερε στη ζωή, αυτή που διαμόρφωσε την προσωπικότητά σας, σάς στάθηκε στις πιο δύσκολες, αλλά και τις πιο χαρούμενες, στιγμές. Αυτή που θα έχει πάντα την έγνοια σας, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από πέρλες ή σκουλαρίκια με σμαράγδια ή ένα μακρύ κολιέ από διαμάντια είναι διαχρονικά κομψές επιλογές που θα της φέρουν ανυπολόγιστη χαρά. 

σκουλαρίκια Anatol
Σμαραγδένια και διαμαντένια σκουλαρίκια. 

Μπορείτε να τα αποκτήσετε εδώ.

Κόρη 

Είναι ό,τι πολυτιμότερο σας έχει φέρει η ζωή, θέλετε να είναι πάντα ευτυχισμένη. Η κόρη σας είναι το πολυτιμότερο "κόσμημα" σας και θα κάνατε τα πάντα για εκείνη. Δείξτε της για μία ακόμα φορά την αγάπη σας προσφέροντάς της ως δώρο ένα χρυσό κολιέ με "ματάκι" ή ένα κολιέ με διακριτικό σταυρό από διαμαντάκια ή ακόμα κι ένα βραχιόλι από κορδόνι με χρυσό στέμμα, που... συμβολίζει την Πριγκίπισσά σας. 

βραχιόλι Anatol
 Βραχιόλι macrame με διαμαντένιο στέμμα. 

Μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ.

Αδελφή 

Μεγαλώσατε μαζί, είναι η καλύτερη φίλη σας από τότε που γνωρίζετε τον κόσμο. Είναι η πρώτη στην οποία θα στραφείτε για βοήθεια, της χρωστάτε τα πάντα. Ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια καρφωτά ή ένα δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς από χρυσό με ζαφείρι, θα της δείξουν την αγάπη σας. 

Sapphire Heart ring Anatol
Πολύχρωμο ζαφειρένιο δαχτυλίδι καρδιά.  

Μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ.

Κολλητή φίλη 

Για πολλές γυναίκες τον ρόλο της "αδελφής" αναλαμβάνει η κολλητή φίλη. Αυτή με την οποία γνωριστήκατε στο σχολείο ή το Πανεπιστήμιο και ζήσατε τις πρώτες χαρές της ενηλικίωσης. Αυτή με την οποία κάνατε ταξίδια μαζί και μετά την παντρέψατε ή σας πάντρεψε, γιατί έτσι συνήθως κάνουν οι κολλητές, επισφραγίζουν τη φιλία τους με κάτι ιερό. Ένα ζευγάρι κρίκοι με διαμαντάκια ή ένα κρεμαστό κολιέ με διαμαντάκια, είναι τα δώρα που θα ανανεώσουν τη φιλία σας. 

κολιέ με διαμάντια anatol
Κρεμαστό κολιέ με διαμάντια. 

Μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ.

Το δώρο για εσάς 

Οι γιορτές δεν είναι, όμως, μόνο για να κάνετε δώρα, αλλά για να λαμβάνετε κιόλας. Αν δεν σκοπεύετε να ζητήσετε κάποιο δώρο από τον σύζυγο ή τον σύντροφό σας, και να τον αφήσετε να σας κάνει έκπληξη, μπορείτε να αποκτήσετε μόνη σας το κόσμημα που επιθυμείτε. Ένα χρυσό δαχτυλίδι με ζαφείρι ή με τιρκουάζ πέτρα, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια καρφωτά με σμαράγδι ή ακόμα κι ένα βραχιόλι με διαμαντένιες καρδιές, είναι κοσμήματα που θα μπορείτε να ανασύρετε πάντα από τη συλλογή σας για να συνοδεύετε τις εμφανίσεις σας.  

δαχτυλίδι anatol
Οβάλ ζαφειρένιο δαχτυλίδι

Μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ.

Ανακαλύψτε τα κοσμήματα Anatol: 
www.anatoljewelry.com
Flagship Store: Αργυροπούλου 8, Κηφισιά. Τηλ: 2108018253
Branch Boutique: Golden Hall, Λεωφόρος Κηφισίας 37A. Τηλ: 2106835511