Στα Woolrich θα βρείτε τα essentials για το κρύο

Ένα brand με μεγάλη ιστοριά και σπουδαίο στην καινοτομία σάς προσφέρει τις καλύτερες επιλογές σε outdoor κομμάτια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο στιλ παίζουν τα χοντρά πανωφόρια. Και γενικά, τα κομμάτια που θα μας κρατήσουν ζεστούς και ασφαλείς από το κρύο. Η λειτουργικότητα, η άνεση κι η ευελιξία αποτελούν βασικά κριτήρια της επιλογής των winter essentials της γκαρνταρόμπας, και ακόμα περισσότερο των outdoor-wear κομματιών που προορίζονται για το ντύσιμο που απαιτούν οι εξωτερικές δραστηριότητες του χειμώνα. Στα brands εκείνα που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν ιδανικά με τις συλλογές τους αυτές τις ανάγκες και τα κριτήρια, ανήκει το Woolrich, κομμάτια του οποίου μπορείτε να ανακαλύψετε στο corner που ο όμιλος Παπαϊωάννου έχει εξασφαλίσει στα πολυκαταστήματα Αttica.

Στα Woolrich θα βρείτε τα essentials για το κρύο

Ανακαλύψτε τη συλλογή FW21-22

Ύστερα από σχεδόν 200 χρόνια παραγωγής κορυφαίας ποιότητας outdoor-wear, η αδιάκοπη προσπάθεια του brand Woolrich να ενδυναμώνει τα πιο έντονα συναισθήματα στη ζωή, απογειώνεται στη νέα κολεξιόν για τη σεζόν FW21-22. Με έμφαση στη λειτουργικότητα, την άνεση και την ευελιξία, η συλλογή εμπνέει όσους ρισκάρουν για να επιδιώξουν τους στόχους τους, ανεξάρτητα από το τι επιφυλάσσει η φύση.

Η συλλογή περιλαμβάνει τρία drops: το Charming Versatility, το Authentic Comfort και το Iconic Performance. Η κάθε σειρά απευθύνεται και εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες: η Charming Versatility εστιάζει στη γρήγορη προσαρμογή του ατόμου στις ραγδαίες αλλαγές των καιρικών συνθηκών, η Authentic Comfort επικεντρώνεται στην ευελιξία με σκοπό να αποκτήσει το άτομο απόλυτη άνεση όσο κινείται στον χώρο, και τέλος η Iconic Performance περιστρέφεται γύρω από τη συνεργασία της Woolrich με την Gore-Tex® – πάλι με σκοπό την προστασία από τον άνεμο, το νερό και φυσικά τις υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Key- pieces 

Είτε αποφασίσετε να επενδύσετε σε κομμάτια για τις καθημερινές εμφανίσεις στην πόλη είτε σε κομμάτια για τις δραστηριότητές σας στη φύση, οι παρακάτω επιλογές από το brand Woolrich που θα βρείτε στα Αttica είναι ό,τι χρειάζεστε αυτόν τον χειμώνα - και για κάθε χειμώνα που θα ακολουθήσει. 

Woolrich attica
Woolrich attica
Woolrich attica
Woolrich attica
Woolrich attica

συλλογή Woolrich θα πωλείται σε επιλεγμένα καταστήματα & στα Attica πολυκαταστήματα.