X

Πώς να συνδυάσετε τις μπότες με πλατφόρμες σαν style pro

Οι στιλιστικοί συνδυασμοί που προτείνουν οι A Listers της μόδας.

Ήδη από το καλοκαίρι του 2021 και πολύ περισσότερο για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022, οι τάσεις που πρωταγωνίστησαν στις συλλογές των οίκων μόδας μας θύμιζαν κάτι από τα παλιά. Συγκεκριμένα, τα trends που φορέσαμε στα '00s, τα οποία πλέον έχουν μετονομαστεί σε Y2K, και καθόρισαν το στιλ και την αισθητική μας. Τα style icons εκείνης της δεκαετίας ήταν η  Paris Hilton, η Christina Aguilera και οι Spice Girls, οι οποίες φόρεσαν τα χαμηλοκάβαλα τζιν παντελόνια, τις micro mini φούστες, τα platform shoes κατάφεραν να τα αναδείξουν ως τα κορυφαία fashion items της pop κουλτούρας. 

Διαβάστε Επίσης

 Σήμερα, οίκοι μόδας όπως οι Gucci, Versace, Marc Jacobs, Miu Miu και Simone Rocha, αλλά και celebrities ή influencers όπως οι Lady Gaga, Olivia Rodrigo, Bella Hadid και Chiara Ferragni επαναφέρουν στην επικαιρότητα τις Y2K τάσεις της μόδας, παρουσιάζοντας μας νέους και σύγχρονους τρόπους για να τις υιοθετήσουμε. Ένα από τα κομμάτια που εκφράζουν την εν λόγω εποχή και έχει καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή των fashion insiders είναι οι μπότες με πλατφόρμα.

Στην πιο edgy ή ladylike εκδοχή τους, οι συγκεκριμένες μπότες είναι ένα από τα ζευγάρια παπουτσιών που λάτρεψαν οι shoe addicts, οι οποίες τις φόρεσαν με κάθε πιθανό τρόπο. Με φορέματακαι φούστες σε κάθε μήκος, με τζιν παντελόνια και ψηλόμεσες παντελόνες, με ολόσωμες φόρμες και σορτς, οι μπότες με πλατφόρμες συνδυάζονται εύκολα και προσθέτουν μερικούς έξτρα πόντους στο ύψος και το στιλ σας. 

Style Inspo

Με μίνι φούστα
Με κοστούμι
Με ολόσωμη φόρμα
Με midi φούστα
Με leggings
Με midi φούστα και blazer
Με μίνι φόρεμα
Με ψηλόμεση παντελόνα