Ο οίκος Max Mara θα παρουσίασει την επόμενη collection του στη Λισαβόνα

Μετά την παρουσίαση της Resort 2022 στην Ίσκια της Ιταλίας, ο οίκος θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία.

Τα σχέδια του να παρουσιάσει την επόμενη Resort συλλογή του εκτός έδρας ανακοίνωσε ο οίκος Max Mara. Συγκεκριμένα, η Max Mara Resort 2023 θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία και θα παρουσιαστεί στη πρωτεύουσα Λισαβόνα στις 28 Ιουνίου. 

Η αμέσως προηγούμενη Resort συλλογή του οίκου, για το 2022, παρουσιάστηκε τον Ιούνιο στο νησί της Ίσκιας, στο ξενοδοχείο Hotel Mezzatorre που έχει θέα στον κόλπο της Νάπολης. Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε ο Truman Capote και το δικό του ταξίδι στην Ίσκια, όπου διέμεινε για κάποιους μήνες στη δεκαετία του '50.

Πριν τους περιορισμούς που επέβαλλε η πανδημία στα ταξίδια, το 2020, ο οίκος είχε πραγματοποιήσει fashion shows σε διάφορες πόλεις όπως Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Σανγκάη και Βερολίνο. 

Οι προορισμοί αυτοί είναι συνήθως σε συνάρτηση με την έμπνευση που αναζητά ο Ian Griffiths, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, και η επιλογή της Λισαβόνας πιθανότατα έχει να κάνει με την έμπνευση της Resort 2023. Ωστόσο, πέρα από τον προορισμό, άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές όπως ούτε η ακριβής τοποθεσία του show.