Από το γραφείο ως τη βόλτα | 10 denim φούστες για κάθε περίσταση

Η denim φούστα είναι το κομμάτι-ήρωας της άνοιξης.

Όταν αναφερόμαστε στο ντύσιμο της άνοιξης, αυτομάτως ο νους μας ταξιδεύει σε σύνολα που έχουν ως πρωταγωνιστή ένα από τα πιο διαχρονικά και άνετα υφάσματα, δηλαδή το denim. Εκτός από το παντελόνι και το τζάκετ, η denim φούστα είναι ένα από τα κομμάτια-ήρωες, αφού συνδυάζει τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με το παντελόνι, ωστόσο κάνει ένα σύνολο να δείχνει πιο προσεγμένο.

Διαβάστε Επίσης

Εξίσου σημαντικό είναι πως η denim φούστα μπορεί να προσαρμοστεί άνετα σε σύνολα διαφορετικών περιστάσεων. Συνεπώς, κάνει το καθημερινό ντύσιμο την περίοδο της άνοιξης μία πιο εύκολη και απολαυστική υπόθεση. Mini, midi ή maxi, μπορείτε να τη φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις casual βόλτες ή ακόμα και τη βραδινή έξοδο.

Το styling και το dress code θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο στιλ της denim φούστας. Παραδείγματος χάρη, για μία κομψή εμφάνιση στο γραφείο, επιλέξτε μία denim φούστα σε midi μήκος και Α γραμμή και συνδυάστε την με πουκάμισο και loafers, δημιουργώντας έτσι ένα casual smart σύνολο. Για μία casual βόλτα, προτιμήστε μία mini ή maxi denim φούστα και συνδυάστε την με εξίσου denim πουκάμισο, ώστε να πετύχετε ένα double denim σύνολο. Ολοκληρώστε το look σας με sneakers ή flat μπαλαρίνες για ένα άνετο και πολύ chic αποτέλεσμα. Φυσικά, η denim φούστα είναι ιδανική για τις βραδινές σας εξόδους την περίοδο της άνοιξης. Προτιμήστε μία mini ή mini denim φούστα σε slim γραμμή και συνδυάστε την με bodysuit ή κάποιο basic tank top. Αναβαθμίστε το look με εντυπωσιακά παπούτσια όπως οι γόβες σε έντονο χρώμα και statement κοσμήματα. 

Editor's Picks 

Μίντι τζιν φούστα με κουμπιά Massimo Dutti

Midi φούστα Ulla Johnson

Denim φούστα Saint Laurent

Midi denim skirt Cos

Denim φούστα με logo Pinko

Denim skirt Isabel Marant

Midi φούστα με σκίσιμο Philosophy di Lorenzo Serafini

Maxi φούστα Zimmermann

Τζιν φούστα High Waist H&M

Τζιν φούστα με κεντήματα Tommy Hilfiger