Το νέο Hogan 3R Traditional συνδυάζει παράδοση και καινοτομία

Η Hogan τιμά το παπούτσι Traditional με μια επανέκδοση με επίκεντρο τη βιωσιμότητα- ως μέρος του έργου Hogan-3R.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τι είναι το Classic; Μια καλή απάντηση μπορεί να είναι κάτι που δεν έχει τελειώσει να λέει αυτό που έπρεπε να ειπωθεί. Θα μπορούσε να είναι ένα βιβλίο, μια ταινία, ένα έργο τέχνης ή – γιατί όχι; – θα μπορούσε να είναι απλά ένα παπούτσι. Αυτό το παπούτσι είναι το Hogan Traditional. To 1986 ο Hogan έκανε τα πρώτα του βήματα προς ένα μέλλον που τότε φαινόταν αδύνατο, αλλά είναι απολύτως φυσικό σήμερα: ποτέ ξανά δεν είχε δημιουργηθεί ένα πολυτελές sneaker. Καταρρίπτοντας ένα στερεότυπο, η Hogan έθεσε νέους κανόνες και δημιούργησε μια εντελώς νέα κατηγορία.

Η Hogan το έκανε τότε και το κάνει τώρα αντλώντας έμπνευση από το παρελθόν, από την παράδοση, αλλά με προνοητικότητα. Όπως πάντα, το μέλλον της Hogan βρίσκεται στις ρίζες του, στη συνεχή αναζήτηση ισορροπίας μεταξύ παράδοσης, καινοτομίας και νεωτερικότητας. Το Traditional ήταν το τέλειο παράδειγμα αυτής της προσπάθειας: με τον λευκό καμβά του υπογραμμισμένο από μια μελί σόλα, genderless, εμπνευσμένο από τον κόσμο του κρίκετ και την ασυνήθιστη κομψότητα του, προορισμένο να γίνει ένα διαχρονικό σύμβολο. Ένα "νέο κλασικό" που σήμερα, 35 χρόνια μετά, η Hogan έρχεται να τιμήσει με μια επανση μέκδοε επίκεντρο τη βιωσιμότητα- ως μέρος του έργου Hogan-3R, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο.

Το νέο Hogan 3R Traditional συνδυάζει παράδοση και καινοτομία

Η Hogan πραγματοποιεί αυτή τη γιορτή μέσω ενός βίντεο κλιπ με τίτλο "(ΟΧΙ) ένα παραδοσιακό γράμμα αγάπης" που δεν απευθύνεται σε κανέναν άλλο εκτός από τον πλανήτη Γη. Το project Hogan-3R γεννήθηκε από αγάπη για τον πλανήτη μας και όποιον ζει σε αυτόν, ένα έργο που βάζει το περιβάλλον στο επίκεντρό του, που συντίθεται τέλεια από τα 3 "R" που το καθορίζουν: Recycle, reuse, reduce (Ανακύκλωση, επαναχρησιμοποίηση, μείωση). Μπορούν εύκολα να προστεθούν άλλες λέξεις-κλειδιά όπως rethink, respect, revolutionize (επανεξέταση, σεβασμός, επανάσταση)…

Hogan 3-R Traditional

Το Hogan-3R ενσωματώνει τις αξίες στις οποίες πιστεύει η Hogan: υπεύθυνη καινοτομία, συνειδητή χρήση των πόρων, μείωση της σπατάλης. Ως αποτέλεσμα, η Hogan εισάγει μια συλλογή μοναδικών αντικειμένων, εξαιρετικής ποιότητας, πολύτιμα και διαχρονικά όπως τα παραδοσιακά, που γεννήθηκαν από την καινοτομία αλλά, όπως πάντα, με την εικόνα της κληρονομιάς της Hogan. 

*Οι συλλογές Hogan διατίθεται στην ομώνυμη boutique Hogan όπως επίσης και στα καταστήματα KALOGIROU.

Hogan Boutique
Αναγνωστοπούλου 4, Κολωνάκι
Τ. 211 1088 137