Το laid-back glamour της ανοιξιάτικης συλλογής MICHAEL Michael Kors

Ο οίκος αποκαλύπτει τις καμπάνιες τους για τις συλλογές MICHAEL Michael Kors, Michael Kors Mens και Karlie bag

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η έναρξη της Άνοιξης φέρνει στο προσκήνιο της καμπάνιες που αφορούν τις νέες συλλογές των brands για την εποχή. Εκλεπτυσμένα και κομψά ρούχα και αξεσουάρ συνυπάρχουν με λαμπερά πρόσωπα της μόδας ή της showbiz φροντίζοντας να μεταφέρουν τη φιλοσοφία, το στιλ και το styling που προτείνει το κάθε brand μέσα από τα προϊόντα του. Ανάμεσά τους και ο οίκος της ατρόμητης και μοντέρνας κομψότητας, ο Michael Kors, που ταξιδεύει στον Άγιο Βαρθολομαίο στην Καραϊβική για τη ανοιξιάτικη καμπάνια MICHAEL Michael Kors και Michael Kors Mens, ενώ επιλέγει τη Bella Hadid ως μούσα του για την καμπάνια της Karlie Bag

Η καμπάνια για την Karlie bag

Το laid-back glamour της ανοιξιάτικης συλλογής MICHAEL Michael Kors

Υπόδειγμα σοφιστικέ κομψότητας, η Karlie bag γίνεται πρωταγωνίστρια μαζί με το supermodel Bella Hadid στη καμπάνια που φωτογράφισε ο Dan Jackson. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν με ένταση το στιλ της άνοιξης με σικ κομμάτια της ανοιξιάτικης συλλογής όπως το προτείνει ο οίκος με τη συμμετοχή της τσάντας Karlie από luxe δέρμα και graphic εξοπλισμό.

H καμπάνια  MICHAEL Michael Kors 

MICHAEL Michael Kors

Παράλληλα, ο οίκος αποκαλύπτει και την καμπάνια για την κολεξιόν MICHAEL Michael Kors και την ανδρική κολεξιόν Michael Kors με τις συμμετοχές των Cindy Bruna, Nikki McGuire, Lori Harvey, Alton Mason και Neels Visser, φωτογραφημένη από τον  Lachlan Bailey στο νησί St.Barths.

Για τη σειρά MICHAEL Michael Kors, η άνοιξη του 2022 είναι μια σεζόν αφιερωμένη στο laid-bacl glamour. Χρυσά και ασημένια εξαρτήματα απαντώνται παντού στη συλλογή, από ένα boiler suit σε μια πλεκτή hoodie και ένα bucket hat και λάμπουν πάνω στις μαυρισμένες επιδερμίδες. Body-con πλεκτά φορέματα με το signature logo ως μοτίβο χαρίζουν αίσθηση sporty πολυτέλειας στα resort wear. High - profile αξεσουάρ- από statement πέδιλα κι εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου μέχρι αναβαθμισμένες τσάντες- προσθέτουν εκλεπτυσμένη κομψότητα στο ready-to-wear. Η έμφαση δίνεται σε δυο τσάντες της συλλογής:  την Karlie satchel bag και τη Greenwich crossbody bag.

MICHAEL Michael Kors