Τα νέα eco-conscious sneakers της Pedro Garcia

Η Pedro Garcia μας συστήνει την low-impact eco- conscious σειρά με sneakers "Milk & Cotton".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η μόδα αναζητά διαρκώς νέους τρόπους για να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και να παραδώσει προϊόντα που θα συνδυάζουν την κομψότητα με τη βιωσιμότητα. Ένα brand με τη μακρά παράδοση του Pedro Garcia, το οποίο ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση στην επαρχία Αλικάντε της Ισπανίας και έχει φτάσει σήμερα να στηρίζει την τοπική δεξιοτεχνία – κι οικονομία, δεν θα μπορούσε να αγνοήσει τις επιταγές για βιώσιμη μόδα και μάς συστήνει τη νέα του eco- conscious σειρά με sneakers "Milk & Cotton"

Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα στιλ sneakers, τα Tadea, Tansy, Talisha και Tanit, τα οποία είναι κατασκευασμένα από οργανικό βαμβάκι, δέρμα επεξεργασμένο χωρίς χρήση χρωμίου και φυσικές λαστιχένιες σόλες που δημιουργήθηκαν από γάλα Hevea (δέντρο καουτσούκ) αειφόρου επεξεργασίας. Η low-impact eco- conscious σειρά Milk&Cotton με sneakers κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Pedro Garcia στην Ισπανία

Τα νέα eco-conscious sneakers της Pedro Garcia

Τα eco-conscious sneakers  της σειράς 

Κατασκευασμένα με απόλυτο σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον τα sneakers της νέας σειράς "Milk & Cotton" της Pedro Garcia αποτελούν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο μονοπάτι της βιωσιμότητας, της ηθικής και της κοινωνικής ευθύνης- όπως τονίζει το brand. Γνωρίστε τα ζευγάρια: 

Τα sneakers Tanit 

sneakers pedro garcia Tanit

Τα sneakers Tadea 

sneakers pedro-garcia tadea

Τα sneakers Talisha 

sneakers pedro garcia Talisha

Τα sneakers Tansy 

sneakers pedro garcia tansy