Η τολμηρή και σοφιστικέ συλλογή γυαλιών Saint Laurent

Ανακαλύψτε τα γυαλιά ηλίου του οίκου για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η νέα συλλογή γυαλιών Saint Laurent για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022 παρουσιάζει μια σειρά από μοντέλα από υλικό acetate με λεπτοκαμωμένες ή πιο τολμηρές κατασκευές που τις χαρακτηρίζει το διακριτικό μεταλλικό ντεκόρ της μάρκας και μια παλέτα χρωμάτων κλασικών, αλλά και πιο ζωηρών. 

Τα σχέδια στη νέα συλλογή είναι bold, δίνοντας ένα glam touch στο σοφιστικέ στυλ των μοντέλων σε παραλληλόγραμμο και cat-eye σχήμα. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης σκελετούς με σπορ διάθεσή και τονισμένα προφίλ.

Η τολμηρή και σοφιστικέ συλλογή γυαλιών Saint Laurent
γυαλιά ηλίου Saint Laurent

Η εξέλιξη της μάσκας εκφράζει δύναμη και σιγουριά, συνδυάζοντας το υπερμέγεθες μπροστινό μέρος με πλαστική μπάρα και με βραχίονες σε λεπτό μέταλλο. Αυτή τη σεζόν υπάρχουν γωνίες ακόμη και στους στρογγυλούς σκελετούς, σε unisex γυαλιά ηλίου και οράσεως διακοσμημένα με τα μεταλλικά décor Saint Laurent.

γυαλιά ηλίου Saint Laurent

Η συλλογή περιλαμβάνει και τα γνωστά γυαλιά Loulou: σκελετούς σε σχήμα καρδιάς σε ζωηρά χρώματα και φακούς ντεγκραντέ ή μονόχρωμους.

γυαλιά ηλίου Saint Laurent

H συλλογή οπτικών Saint Laurent διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.