10 ανοιξιάτικα κομμάτια που οι fashion insiders αγοράζουν κάθε χρόνο

Η ανοιξιάτικη shopping list μίας fashionista.

Όσον αφορά στη μόδα της άνοιξης, υπάρχουν αρκετές κλισέ απόψεις. Η κυριαρχία των florals και των φορεμάτων, των έντονων χρωμάτων και των basic κομματιών όπως το λευκό πουκάμισο παραμένει σταθερή εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο είτε ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δίνουν προτεραιότητα στη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας είτε ονειρεύεστε να υιοθετήσετε τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας, υπάρχει μία αλήθεια σε όλα αυτά τα κλισέ. Υπάρχει κάτι στην άνοιξη, που κάνει τις περισσότερες γυναίκες να επιλέγουν τα λουλουδάτα μοτίβα, τα pastel χρώματα και τα αέρινα φορέματα. 

Διαβάστε Επίσης

Φέτος, η ανοιξιάτικη μόδα έχει περισσότερο χρώμα από κάθε άλλη σεζόν και αυτή δεν είναι μία τυχαία επιλογή ούτε κάποιο κλισέ. Μέσα από τις έντονες αποχρώσεις, οι σχεδιαστές θέλησαν να περάσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και εξωστρέφειας μετά από δύο χρόνια με lockdowns, εμβόλια και περιορισμούς. Τα χαρούμενα χρώματα, τα εντυπωσιακά μοτίβα, οι color blocking συνδυασμοί έχουν άλλωστε άμεση επίδραση στη διάθεση και την ψυχολογία μας. Συνεπώς, αφήνουμε πίσω μας ό,τι σκουρόχρωμο και μουντό μας θυμίζει τον χειμώνα και στρέφουμε την προσοχή μας σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ που έχουν ως μοναδικό στόχο να αναδείξουν τη fashionista που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της.

Η shopping list μίας fashion insider

Με τις συλλογές να βρίσκονται είδη τόσο στα φυσικά όσο και στα ηλεκτρονικά καταστήματα, οι fashion insiders έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν τις πρώτες αγορές τους. Τα κοστούμια με loose γραμμή τόσο σε ουδέτερες μονοχρωμίες όσο και σε pop αποχρώσεις είναι μία από τις πρώτες επιλογές τους. Φέτος άλλωστε, τα co-rods έχουν την τιμητική τους, αφού φοριούνται είτε ως σετ είτε ξεχωριστά σε αμέτρητους συνδυασμούς. Τα crop tops με puff sleeves, τα oversized πουκάμισα, οι ψηλόμεσες παντελόνες, αλλά και οι μίνι φούστες είναι επίσης μερικά από τα must haves της σεζόν. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, τα καπέλα, bucket και jockey έχουν απασχολήσει αρκετά τη fashion επικαιρότητα, ενώ τα strappy πέδιλα στα πιο ιδιαίτερα χρώματα πρόκειται να φρεσκάρουν το ανοιξιάτικο ντύσιμό σας

Editor's Picks

Σακάκι σε φαρδιά γραμμή H&M

Mules By Far Kalogirou

Floral φόρεμα LoveShackFancy

Bucket hat Jacquemus

Μπλούζα με puff sleeves Cos

Πέδιλα με τετράγωνο τακούνι & Other Stories

Oversized λινό πουκάμισο Zara

Παντελόνι Max Mara

Παντελόνα Stella McCartney

Midi φόρεμα Zimmermann