Στην καινούργια καμπάνια της Chanel 22 πρωταγωνιστεί η νέα γενιά των style icons

Lily-Rose Depp, Margaret Qualley και Whitney Peak ποζάρουν με τη δημοφιλή τσάντα της συλλογής Chanel SS'22.

O οίκος Chanel μάς σύστησε την τσάντα Chanel 22 μέσα από το show για την παρουσίαση της collection Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022 και το σχέδιο έχει αρχίσει ήδη να γίνεται δημοφιλές ανάμεσα στις insiders της μόδας. Και τώρα ήρθε η στιγμή της Chanel 22 να λάμψει ξεχωριστά μέσα από την καινούργια καμπάνια που της αφιερώνει ο οίκος, ενώ επιλέγει πρωταγωνίστριες που ανήκουν στην νέα γενιά των style icons. 

Στην καινούργια καμπάνια της Chanel 22 πρωταγωνιστεί η νέα γενιά των style icons

Η Lily-Rose Depp, η Margaret Qualley και η Whitney Peak ποζάρουν στον φακό των μόνιμων συνεργατών της Chanel, του ντουέτου φωτογράφων Inez & Vinoodh, από τρία διαφορετικά σετ σε Los Angeles, Palm Springs και Νέα Υόρκη. Κάθε σετ ανταποκρίνεται στην καθημερινή ζωή κάθε πρωταγωνίστριας και αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικότητάς της. 

chanel 22

Η καμπάνια περιλαμβάνει εκτός από τις φωτογραφίες και τρία φιλμ που καθοδηγούνται από την ίδια ιδέα: να εισχωρήσουν στη ζωή των τριών style icons καταγράφοντας το πνεύμα της εποχής που εκπροσωπούν. Οι αναφορές στην ποπ κουλτούρα της εποχής, το σινεμά και τις τηλεοπτικές σειρές είναι σαφής στην καμπάνια, όπου βεβαίως ακαταμάχητος παρτενέρ των Depp, Qualley και Peak παραμένει η τσάντα Chanel 22. 

To video της καμπάνιας