Γιορτή της Μητέρας | 10 κομψά κοσμήματα για τη σημαντικότερη γυναίκα της ζωής σας

Τα ιδανικά κοσμήματα για τη Γιορτή της Μητέρας.

Τραγούδια, έργα ζωγραφικής, μυθιστορήματα, φωτογραφίες, ποιήματα. Ο ρόλος της Μητέρας αποτελεί πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες και για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά από πάντα και για πάντα. Συμβολίζει τη ζωή, την ανιδιοτελή αγάπη, τη φροντίδα και το μεγαλείο ψυχής. Η σημαντικότερη γυναίκα στη ζωή του ανθρώπου ξεκίνησε να γιορτάζεται από την εποχή της αρχαιότητας στην Ελλάδα με τη δεύτερη ημέρα του Φεβρουαρίου να είναι αφιερωμένη σε εκείνη. Ωστόσο, από τη δεκαετία του '60 και μέχρι σήμερα, η χώρα μας έχει υιοθετήσει την παράδοση του δυτικού πολιτισμού, έτσι η Γιορτή της Μητέρας έχει καθιερωθεί για τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.

Καθώς η ημέρα που είναι αφιερωμένη στη μητρότητα πλησιάζει, αποτελεί μία επιπλέον ευκαιρία για να προσφέρετε ένα ξεχωριστό δώρο στη μαμά σας. Εκτός από ένα φιλί, μία αγκαλιά και ένα σ'αγαπώ, που είναι πάντα υπεραρκετά και υπεράνω των υλικών αγαθών, ένα δώρο μόδας μπορεί να κάνει τη μητέρα σας ακόμα πιο χαρούμενη. Συγκεκριμένα, καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά ενός κοσμήματος και αυτή είναι η πρόταση που έχουμε να σας κάνουμε.

Ένα κολιέ με μικρά διαμάντια ή μαργαριτάρια, ένα βραχιόλι με διακριτική λάμψη, ένα κολιέ γούρι, ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια για τις πιο fashionistas μαμάδες ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκοι είναι μερικές από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείτε να κάνετε για αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Editor's Picks

Βραχιόλι Chopard Kassis

Κολιέ Marianna Lemos

Σκουλαρίκια Bela Louloudaki

Βραχιόλι PRINCESSES OF THE MEDITERRANEAN σε σφυρήλατο επιχρυσωμένο ασήμι Zolotas

Δαχτυλίδι Pacharee

Σκουλαρίκια κρίκοι Loren Stewart

Κολιέ σε κίτρινο χρυσό 14Κ με ζιργκόν Al'ORO

Σκουλαρίκια από χρυσό 18Κ και διαμάντια Lalaounis

Βραχιόλι με χρυσό 10Κ Yannis Sergakis

Βραχιόλι Swarovski