Στη Longchamp θα βρείτε την τέλεια bucket bag για το καλοκαίρι

H νέα σειρά "Épure" της Longchamp φιλοξενεί την πιο συναρπαστική τσάντα της σεζόν.

Οι φετινές τάσεις της μόδας φέρνουν στο προσκήνιο μία τσάντα που είναι άμεσα συνδεδεμένη με το ανεπιτήδευτο στιλ των Γαλλίδων: την bucket bag. Οι τσάντες που δανείζονται το σχήμα τους από τα ψάθινα καλάθια κέρδισαν μία θέση ανάμεσα στα γυναικεία αξεσουάρ που προτείνουν οι συλλογές της σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2022, και αν πρέπει να ανατρέξουμε στο παρελθόν για να εντοπίσουμε ποιος τους εξασφάλισε κεντρικό ρόλο στις γυναικείες εμφανίσεις θα πρέπει να αναφερθούμε στα καλάθια της πιο διάσημης Βρετανίδας της Γαλλίας, της Jane Birkin, από τη δεκαετία του '70, αλλά και τις ψάθινες τσάντες με τις οποίες συνόδευε τα καλοκαιρινά της looks η Brigitte Bardot, στη δεκαετία του '60. Ο Γαλλικός οίκος Longchamp, λοιπόν, πιστός στο DNA του, που βάζει στο επίκεντρο τη γαλλική κομψότητα και τιμά με συνέπεια το parisian chic, έρχεται να προσφέρει στις σύγχρονες fashionistas την τέλεια τσάντα για το καλοκαίρι, την bucket από τη νέα σειρά Épure.

Στη Longchamp θα βρείτε την τέλεια bucket bag για το καλοκαίρι

Cuir de Russie: το εμβληματικό υλικό μεταμορφώνεται σε bucket bag

Η νέα σειρά Épure της Longchamp συνδυάζει αριστοτεχνικά την ιστορία του οίκου με ένα διαχρονικό και πρακτικό σχέδιο, αυτό της τσάντας - καλάθι. Η νέα bucket bag κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου από το εμβληματικό υλικό Cuir de Russie, το οποίο είναι αυτό που σχηματίζει το καπάκι και τις λαβές της iconic Le Pliage.

Για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, το Cuir de Russie γίνεται πρωταγωνιστής και προσδίδει τη σταθερή του δομή και τον θρυλικό του χαρακτήρα του στο must-have σχήμα της σεζόν: την bucket bag της σειρά Épure.

PLIAGE CUIR DE RUSSIE LONGCHAMP

Τα χαρακτηριστικά της Épure που την κάνουν μοναδική!

Η bucket τσάντα Épure, εκτός από την επικαιρότητα των τάσεων, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν την ιδανική τσάντα για να κρατήσετε το καλοκαίρι. Είναι αρκετά ευρύχωρη ώστε να χωράει ό,τι είναι απαραίτητο να μεταφέρετε μαζί σας καθημερινά, και ταυτόχρονα μικρή και ελαφριά ώστε να μπορεί να κρέμεται από το χέρι, τον καρπό ή τον αγκώνα σας, από τη στρογγυλεμένη λαβή της, χωρίς να σας βαραίνει ή δυσκολεύει στις κινήσεις σας. 

Επιπλέον, κυκλοφορεί σε μία παλέτα έξι αποχρώσεων - στις φωτεινές αποχρώσεις του κίτρινου, πράσινου και πορτοκαλί, αλλά και στα κλασικά και πάντα κομψά χρώματα κόκκινο, καφέ και μαύρο, που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτή που εξυπηρετεί καλύτερα το στιλ και τις ανάγκες σας, ανά περίσταση. Ακόμα και να προσθέσετε περισσότερες από μία τσάντα στη συλλογή σας για να τις εναλλάσσετε στη διάρκεια του καλοκαιριού!

PLIAGE CUIR DE RUSSIE LONGCHAMP

Τέλος, η bucket τσάντα Épure διαθέτει κούμπωμα σε ανοιχτό χρυσό, όπως αυτό που συναντάμε στις τσάντες της σειράς Le Pliage, με το οποίο μπορείτε να κλείσετε την κατά κανόνα ανοιχτή τσάντα, ασφαλίζοντας το περιεχόμενό της και την εσωτερική επίπεδη τσέπη.  Κάτω από το κούμπωμα, ξεχωρίζει το διακριτικό ανάγλυφο του εμβληματικού αλόγου με τον αναβάτη της Longchamp.

PLIAGE CUIR DE RUSSIE Longchamp

Περισσότερες προτάσεις από τη σειρά Épure

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού η σειρά Épure προσφέρεται ως μία ολοκληρωμένη πρόταση: η bucket bag συνδυάζεται με δύο μικρότερα αλλά εξίσου κομψά αξεσουάρ, δηλαδή μια θήκη για τέσσερις κάρτες και μια θήκη τηλεφώνου με δύο υποδοχές για κάρτες. Και οι δύο διαθέτουν μακρύ λουρί, ώστε να μπορούν να φοριούνται γύρω από τον λαιμό, καθώς και να στερεώνονται στο χερούλι της τσάντας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ακολουθήσετε την πρόταση των μοντέλων που ποζάρουν για την καμπάνια της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 της Longchamp και να διακοσμήσετε την bucket τσάντα Épure με ένα πολύχρωμο μεταξωτό φουλάρι γύρω από το χερούλι της – συνδυάζοντας δύο βασικά στοιχεία του γαλλικού chic σε μια σούπερ σικ εμφάνιση!

PLIAGE CUIR DE RUSSIE LONGCHAMP

*Τις τσάντες και τα αξεσουάρ της Longchamp θα ανακαλύψετε στο www.digalakis.com/longchamp, στην boutique Longchamp, καθώς και στα καταστήματα Digalakis.

Boutique Longchamp: Βουκουρεστίου 6
Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A
Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσας 6
Digalakis Λευκωσία: Κουμανούδη 1Α
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000