Τα διαχρονικά μοντέρνα μαγιό του EKATERINI V. swimwear

Ολόσωμα και μπικίνι που θα έχουν για πάντα μία θέση στη συλλογή σας.

Δεν υπάρχει καλύτερη λέξη από το "έρωτας", για να περιγράψει τη σχέση μας με τα μαγιό. Σε μία χώρα σαν και την Ελλάδα, όπου η πρόσβαση στη θάλασσα δίνει τη δυνατότητα για μπάνια όποια στιγμή του καλοκαιριού θελήσουμε και οι διακοπές σε νησιά και παραθαλάσσια θέρετρα είναι απλά η καλοκαιρινή μας ιεροτελεστία, τα μαγιό δεν αποτελούν μία επιλογή που υπάρχει στη ντουλάπα για όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Είναι ένα hero piece του καλοκαιριού, και ποτέ στη συλλογή μας δεν υπάρχει μόνο ένα! Εξάλλου, όπως είπαμε η σχέση με τα μαγιό μας είναι ερωτική, κι ακόμα κι αν έχουν φθίνει με τα χρόνια δεν τα αποχωριζόμαστε εύκολα, σαν άλλα σουβενίρ θερινών αναμνήσεων. Σκεφτείτε τώρα, ότι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μία γκαρνταρόμπα με μαγιό διαχρονικά, που η άριστη ποιότητα και τα σχέδιά τους, θα μας επιτρέπουν να τα φοράμε κάθε καλοκαίρι, διατηρώντας ψηλά τον πήχη της κομψότητας. Τα μαγιό του ελληνικού brand EKATERINI V. swimwear ανήκουν σ' αυτή τη κατηγορία, είναι διαχρονικά μοντέρνα και υψηλής ποιότητας. 

Τα διαχρονικά μοντέρνα μαγιό του EKATERINI V. swimwear

Αναζητώντας, λοιπόν, μαγιό για τη σεζόν που ξεκίνησε, ανακαλύψαμε στην SS'22 συλλογή EKATERINI V. swimwear, την 6η κατά σειρά που παρουσιάζει το brand, όλα εκείνα τα σχέδια σε ολόσωμα και μπικίνι που δεν αφήνουν αμφιβολία για την επόμενη αγορά μας. Στα νέα σχέδια της συλλογής κυριαρχούν έντονα χρώματα, όπως το μοβ, το μπλε, το κόκκινο και το φούξια, παρέα ωστόσο με τα διαχρονικά μαύρο, λευκό και λαδί, ενώ τα εμπριμέ διεκδικούν το δικό τους μερίδιο στο στιλ της παραλίας προσφέροντας μια διακριτική ένταση. Νέα σχέδια στις σιλουέτες, γεωμετρικές γραμμές κι έντονες αντιθέσεις συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά της συλλογής για το καλοκαίρι του 2022. 

EKATERINI V. swimwear

Σκοπό των μαγιό EKATERINI V. swimwear είναι κάθε φορά η ανάδειξη της καμπυλότητας του γυναικείου σώματος και στη συλλογή θα βρείτε σχέδια που κολακεύουν κάθε γυναικείο σωματότυπο. Σε συνδυασμό με τα ελληνικά χρώματα, οι γήινες αποχρώσεις, οι φυσικές αντιθέσεις και οι εντάσεις φιλοδοξούν να κρατήσουν την S/S Collection ’22 ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών. 

EKATERINI V. swimwear

Μαγιό με ελληνικό χαρακτήρα 

Με πίστη στην αυθεντικότητα και τη δημιουργία, το brand EKATERINI V. swimwear διατηρεί τον απόλυτα ελληνικό του χαρακτήρα τόσο στους ανθρώπους όσο και στα σχέδια που φιλοξενεί στις συλλογές του. Η SS22 collection δημιουργήθηκε με ιδία μέσα στην Ελλάδα, όπως και όλες οι προηγούμενες, εξασφαλίζοντας άριστο αποτέλεσμα στον σχεδιασμό και την παραγωγή. Τα άριστα υλικά και τα υφάσματα υψηλής ποιότητας ενώνονται με την πολυετή εμπειρία της EKATERINI V. στην κατασκευή του γυναικείου μαγιό και παραδίδονται στα χέρια έμπειρων Ελλήνων τεχνητών, δίνοντας στο made in Greece την πραγματική του διάσταση.

EKATERINI V. swimwear

*Ανακαλύψτε τα μαγιό EKATERINI V. swimwear στο ekateriniv.com