X

H Winona Ryder επιστρέφει σε καμπάνια του Marc Jacobs

Η νέα J Marc Shoulder Bag βρήκε τη μούσα της στο πρόσωπο της Winona Ryder.

Η σχέση της Winona Ryder με τον Marc Jacobs δεν είναι τόσο απλή όσο θα μπορούσε να φαντάζει, ότι δηλαδή ο σχεδιαστής ανακάλυψε τη μούσα του σε μία iconic πρωταγωνίστρια των '90s και '00s. Η σχέση της Ryder και του Jacobs ξεκίνησε όταν η ταλαντούχα ηθοποιός πιάστηκε -και δικάστηκε- για κλοπή πολυτελών προϊόντων αξίας $5,000, το 2001

Στη δίκη που ακολούθησε τη σύλληψής της στο πολυκατάστημα Saks Fifth Avenue αποκαλύφθηκαν όλα εκείνα τα προϊόντα στα οποία κατηγορήθηκε ότι έβαλε χέρι, ανάμεσά τους κι ένα κασμιρένιο πουλόβερ Marc Jacobs, αξίας $760. Η Winona Ryder καταδικάστηκε για το αδίκημά της σε επιτήρηση και ώρες υποχρεωτικής κοινωνικής εργασίας, ενώ κλήθηκε να πληρώσει ένα τσουχτερό πρόστιμο. Όμως, το χειρότερο ήταν το ότι το γεγονός και η έκταση που έλαβε στα μέσα είχαν ως αποτέλεσμα να ανακοπεί η καριέρα της, που είχε πάρει μία ανοδική πορεία μέσα από ρόλους σε κινηματογραφικές και εμπορικές επιτυχίες, που επίσης της χάριζαν τη μία υποψηφιότητα για βραβείο μετά την άλλη.  Η Winona Ryder μπήκε για κάποιο διάστημα στη λήθη, όμως ο Marc Jacobs δεν την ξέχασε.

Για την ακρίβεια, είδε μία τεράστια "μαρκετίστικη" ευκαιρία πίσω από το κλεμμένο Marc Jacobs πουλόβερ από τη Ryder, και το 2003 - στη διάρκεια που η ηθοποιός είχε μείνει εκτός παραγωγών- τη χρίζει πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του για τη συλλογή Spring 2003. Για την ιστορία, η ηθοποιός σε μία από τις εμφανίσεις της στο δικαστήριο, είχε φορέσει φόρεμα Marc Jacobs. 

Διαβάστε Επίσης

H συνεργασία εκείνη για την καμπάνια Spring 2003, φωτογραφημένη από τον Juergen Teller, έγινε η αρχή μιας στενής φιλίας ανάμεσα στην ηθοποιό και τον σχεδιαστή, ο οποίος μάλιστα την αποκαλεί πια "η Wyona μου". Οι δυο του συνεργάστηκαν ξανά το 2015, στο λανσάρισμα της beauty σειράς του οίκου, όπου η Winona έγινε το πρόσωπο της και συμμετείχε στην καμπάνια, ενώ φωτογραφήθηκε μαζί με άλλους σταρ και στην καμπάνια για τη συλλογή Marc Jacobs Fall/Winter 2015. 

Φωτογραφίες από παλαιότερες καμπάνιες του οίκου με τη Winona Ryder >>>

H Winona Ryder, λοιπόν, που η συμμετοχή της στη σειρά "Stranger Things" την έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο (και την έχει συστήσει σε νεότερες γενιές), επιστρέφει στη νέα καμπάνια του brand για το λανσάρισμα της τσάντας J Marc Shoulder. Η goth-girl περσόνα της Ryder που γνωρίσαμε στην ταινία "Edward Scissorhands" επιστρέφει μέσα από looks στα οποία κυριαρχούν το τούλι, η δαντέλα και το δέρμα και ανήκουν σε παλαιότερες συλλογές του brand, ενώ στο styling συμμετέχουν και η signature Kiki Boots. Όσο για το pixie cut κούρεμά της, αυτό αποτελεί μια αναφορά στην εποχή της ταινίας "Girl, Interrupted", όπου η Winona Ryder κυκλοφορούσε με κοντά "αγορίστικα" μαλλιά. 

Η νέα καμπάνια >>>