Η Paris Couture Week του Ιουλίου θα είναι all-physical

Συνολικά 29 οίκοι θα παρουσίασουν τις collection τους με δια ζώσης shows.

Μετά από δυο χρόνια με αναβολές και περιορισμούς λόγω Covid-19, η Paris Couture Week επιστρέφει αυτόν τον Ιούλιο με all-physical shows για τις κολεξιόν της σεζόν Fall 2022. Συνολικά, στις 4 μέρες του προγράμματός της, από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου, θα παρουσιάσουν συλλογές 29 οίκοι Υψηλής Ραπτικής με "ζωντανά" catwalks και πλήρη παρουσία κοινού, όπως ανακοίνωσε η Fédération de la Haute Couture et de la Mode, που είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση. 

Διαβάστε Επίσης

Το πρόγραμμα θα ανοίξει ο οίκος Schiaparelli, ενώ στην πρώτη μέρα της διοργάνωσης (4 Ιουλίου) θα παρουσιάσει την couture συλλογή του και ο Giambattista Valli. Ο Demna Gvasalia θα παρουσιάσει τη δεύτερη couture συλλογή του για τον οίκο Balenciaga στις 6 Ιουλίου. Όπως, μάλιστα, δήλωσε ο ταλαντούχος σχεδιαστής: "Για μένα, η couture είναι το κερασάκι στην τούρτα. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος σχεδιαστής τις μέρες που ετοιμάζω την couture συλλογή, είναι σα να γιορτάζω κάθε φορά τα Χριστούγεννα". 

Η ίδια μέρα, ωστόσο, η 6η Ιουλίου έχει στο πρόγραμμά της κι άλλα σπουδαία shows με κορυφαίο τη συλλογή που θα παρουσιάσει ο Olivier Rousteing του οίκου Balmain ως guest designer του Jean Paul Gaultier. Τη μέρα θα κλείσει η επίδειξη του οίκου Maison Margiela

Στην Paris Couture Week του Ιουλίου επιστρέφουν ο Giorgio Armani με την Privé συλλογή του, ο Rahul Mishra που έχει να βρεθεί από κοντά στο Παρίσι από το 2020, αλλά και η βετεράνος couturière Adeline André που θα κλείσει την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. 

Διαβάστε Επίσης