Ένα από τα πλέον αγαπητά και δημοφιλή στη χώρα μας fashion brands, η Missoni, παρουσίασε τη συλλογή της SS'22 αλλά και τη Missoni Mare με μαγιό και beachwear σ' ένα event γεμάτο λαμπερά πρόσωπα, την εμβληματική θέα της Ακρόπολης και το υπέροχο αθηναϊκό ηλιοβασίλεμα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Μαΐου στην penthouse σουίτα του ξενοδοχείου Perianth στο κέντρο της Αθήνας.
Ξεκινώντας από νωρίς το απόγευμα ως το βράδυ, η συλλογή Missoni SS22 και Missoni Mare συνδυασμένη με τα Missoni Home κομμάτια ταξίδεψε τους καλεσμένους στον πολυδιάστατο κόσμο του Οίκου. Το αθηναϊκό fashion crowd και λαμπεροί celebrities ήταν εκεί για να γιορτάσουν τη νέα εποχή του ιστορικού Ιταλικού Οίκου όπως και το ξεκίνημα των νέων Missoni corners στο Attica City Link και στο Golden Hall, με τη συνοδεία απολαυστικών cocktails από την Bombay Sapphire.


Panoulis

Το fashion crowd στο event Missoni
H brand ambassador Βίκυ Καγιά ήταν εκεί για να γιορτάσει τη νέα συνεργασία ως πρόσωπο της Missoni για την Ελλάδα. Παρευρέθηκαν, επίσης, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Έλενα Γαλίφα και η Τόνια Σωτηροπούλου για να ανακαλύψουν τις νέες συλλογήες της Missoni, ενώ εκεί ήταν πρόσωπα της ελληνικής μόδας όπως η art director και content creator Ξένη Κουβέλη, η fashion blogger και florist Δέσποινα Ισοπούλου, η designer και image maker Φωτεινή Τράκα, ο στιλίστας Χρήστος Αλεξανδρόπουλος και η Φοίβη Παναγιωτοπούλου των πολυκαταστημάτων Attica.
Οι καλεσμένοι έφυγαν παίρνοντας μαζί τους ένα vintage κομμάτι ύφασμα από το ιστορικό αρχείο του οίκου μαζί με ένα custom flower piece από την Eiko Flowers, συμβολίζοντας έτσι τη σημασία του heritage και το πέρασμα στην επόμενη σύγχρονη εποχή της Missoni.

