H Jane Fonda είναι το πρόσωπο της H&M για τη νέα σειρά "Move"

Η ηθοποιός συμμετέχει στη καμπάνια της H&M Move αναβιώνοντας κάποιες signature ασκήσεις από την εποχή που δίδασκε αεροβική!

Η Jane Fonda είναι ένας ζωντανός θρύλος. Ανάμεσα στις κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες - έχει βραβευτεί πολλάκις με όλα τα βραβεία που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία- και την ακτιβιστική της δράση (από τις διαμαρτυρίες της για τον Πόλεμο του Βιετνάμ μέχρι τη σύλληψή της το 2019 σε διαμαρτυρία για το περιβάλλον), η αειθαλής αμερικανίδα σταρ έμεινε στην ιστορία και για τις βιντεοκασέτες που κυκλοφόρησε στα '80s διδάσκοντας αερόβια άσκηση. Το 1982 κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο της σειρά, με τίτλο "Jane Fonda’s Workout", που έγινε η πιο ευπώλητη βιντεοκασέτα του 20ου αιώνα. Ακολούθησαν άλλες 22 τέτοιες βιντεοκασέτες με ασκήσεις μέχρι και τις αρχές των '90s, επί 13 περίπου χρόνια. Δεν είναι επομένως καθόλου τυχαίο που ο εμπορικός κολοσσός Η&Μ επέλεξε τη Jane Fonda ως κεντρικό πρόσωπο στη καμπάνια της νέας σειράς "Move" που λανσάρει. 

"Πέρασα μεγάλο μέρος τη ζωής μου προσπαθώντας να πείσω τον κόσμο να αρχίσει να κινείται και μου ήρθε πολύ φυσικά η αποστολή της Η&Μ να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο σε κίνηση. Επίσης, μου άρεσε πολύ η φιλοσοφία του "move wear" έναντι του "sportwear", δήλωσε η Fonda για τη συμμετοχή της στην καμπάνια. "Για εμένα, δεν έχει να κάνει με τα αθλήματα ή με το να είσαι ο πιο αθλητικός. Έχει να κάνει με το να προσφέρεις στο σώμα σου την κίνηση που χρειάζεται για να παραμείνει υγιές ώστε να μπορεί να σε φροντίζει".

H Jane Fonda είναι το πρόσωπο της H&M για τη νέα σειρά "Move"

Στο βίντεο της καμπάνιας, η Fonda αναβιώνει κάποιες από τις αερόβιες ασκήσεις της από την εποχή των '80s, ενώ έχει και τη βοήθεια του χορογράφου της Beyonce, JaQuel Knight, ο οποίος επίσης συμμετέχει στην καμπάνια. 

Η σειρά H&M Move απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες και χαρακτηρίζεται από το brand ως "σειρά με movewears τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνεση στην αναπήδηση, στο τέντωμα, στο τρέξιμο, το άλμα". Το πρώτο drop (4 Αυγούστου) περιλαμβάνει λειτουργικά τοπ, lightweight τζάκετ, κολάν και bras μαζί με κομμάτια που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τρέξιμο και προπόνηση. Την ίδια στιγμή γίνεται και το λανσάρισμα της H&M Move Monogram Collection- με κομμάτια της οποία εμφανίζονται η Jane Fonda και ο JaQuel Knight- και η οποία περιλαμβάνει μία σειρά από φόρμες με logo

Δείτε το φιλμ της καμπάνιας: 

Η Jane Fonda για την καμπάνια: