10 δερμάτινα πουκάμισα που θα κάνουν το φθινοπωρινό ντύσιμο πιο μοντέρνο

Το κλασικό πουκάμισο αναβαθμίζεται σε δερμάτινο και εξελίσσει το φθινοπωρινό στιλ.

Όσοι αγαπούν τον κόσμο της μόδας και παρακολουθούν πιστά τις εξελίξεις του, έχουν σκεφτεί τουλάχιστον μία φορά πως η δεύτερη μεγαλύτερη βιομηχανία του κόσμου δεν έχει κάτι νέο να μας παρουσιάσει. Είναι δεδομένο όμως πως κάθε φορά, η εν λόγω σκέψη θα εξαφανιστεί από τον νου μόλις παρουσιαστούν οι νέες τάσεις της μόδας. Οι οραματιστές της πάντοτε θα βρίσκουν νέους τρόπους για να μας προκαλέσουν το ενδιαφέρον ή να μας δείξουν μία διαφορετική προσέγγιση ντυσίματος. Τα τελευταία χρόνια, οι σχεδιαστές έχουν καταφέρει να μας αποδείξουν πως ο πιο safe και chic τρόπος για να ανανεώσουμε το στιλ μας, ενώ ταυτόχρονα κάνουμε έξυπνες και χρήσιμες αγορές είναι να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με την updated εκδοχή κάποιων basics. Ακριβώς όπως είναι το δερμάτινο πουκάμισο.

Ο ρόλος του πουκάμισου στη γυναικεία μόδα είναι αναπόσπαστος. Πρακτικό, χρήσιμο και basic, βοηθά την κάθε γυναίκα να δημιουργήσει εμφανίσεις για διάφορες περιστάσεις, όσο casual ή formal κι αν είναι. Σε περίπτωση όμως, που θέλετε να κάνετε τη διαφορά στο στιλ σας, τότε σίγουρα αξίζει να υποκύψετε στη γοητεία του δερμάτινου πουκάμισου. Τα τελευταία χρόνια, τα leathers είναι ένας από τους leaders της μόδας και μάλιστα σε διάφορες εκδοχές. Μπουφάν, παντελόνια, φορέματα, κοστούμια, μπλούζες, φούστες και ολόσωμες φόρμες που έχουν δημιουργηθεί από eco friendly υλικά που στην όψη μοιάζουν με δέρμα πρωταγωνιστούν στο street style, κερδίζοντας την εύνοια των γυναικών.

Από όλα τα leather items όμως, αυτό που σίγουρα αξίζει να προσθέσετε στη φθινοπωρινή συλλογή σας είναι το δερμάτινο πουκάμισο, το οποίο μπορεί να αναλάβει με μεγάλη ευκολία τον ρόλο του πανωφοριού εφόσον το επιτρέπει η θερμοκρασία. Στις νέες συλλογές των brands μάλιστα μπορείτε να βρείτε δερμάτινα πουκάμισα τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το καφέ, το μαύρο, το χακί όσο και σε πιο ιδιαίτερους τόνους όπως το βουργουνδί , το πορτοκαλί και το κίτρινο. Όσον αφορά στο styling, η δερμάτινη εκδοχή του πουκάμισου έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με το κανονικό. Μπορείτε συνεπώς να το συνδυάσετε με παντελόνια και φούστες ή ακόμα και να δημιουργήσετε layering φορώντας το μέσα από φορέματα ή μαζί με άλλα πανωφόρια.

Editor's Picks

Πουκάμισο με εφέ δέρματος Zara

Δερμάτινο πουκάμισο Bouguessa

Δερμάτινο πουκάμισο Chloé

Πουκάμισο Nanushka

Δερμάτινο πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή H&M

Oversized πουκάμισο The Mannei

Cropped δερμάτινο πουκάμισο Arma

Button up δερμάτινο πουκάμισο Vince

Δερμάτινο πουκάμισο Cos

Μοβ πουκάμισο από δέρμα νάπα Limited Edition Massimo Dutti