Η πρώτη Woolrich boutique άνοιξε στην Ελλάδα

Ο όμιλος εταιριών LH Group καλωσορίζει το premium brand Woolrich στη χώρα μας μ' ένα κατάστημα στη Γλυφάδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα premium και πρωτοπόρο brand, η Woolrich, αποκτά τη δική της boutique στη Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, σε συνεργασία με τον όμιλο εταιριών LH Group. Με παγκόσμια παρουσία από το 1830, πρωτοπόρος στη δημιουργία του pattern καρό άσπρο-κόκκινο και με συλλογές άμεσα συνδεδεμένες με τη φύση, η Woolrich είναι το brand στο οποίο κάθε λάτρης της μόδας, ειδικά της μόδας που υποστηρίζει τη βιωσιμότητα, θέλει να επισκεφτεί. 

Η πρώτη Woolrich boutique άνοιξε στην Ελλάδα

Η νέα καμπάνια FW ’22-23 με τίτλο "The Outsiders" που βασίζεται στο όραμα του design director, Mark van Beek, δίνει έμφαση στο ότι οι καταναλωτές επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στη φύση και εμπνέεται από το περιπετειώδες πνεύμα της υπαίθρου. Έτσι, η Woolrich προσφέρει άπειρες επιλογές σε μπουφάν, παλτό και άκρως ζεστά ρούχα καθώς και αξεσουάρ.

Woolrich Γλυφάδα

Έχοντας κοινές αξίες και ιδανικά με την LH Group, η Woolrich υποστηρίζει την βιωσιμότητα και ενθαρρύνει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Έχει δεσμευτεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και επικεντρώνεται στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Προωθεί τη χρήση υφασμάτων, ινών και πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον και εργάζεται σκληρά για να αυξήσει τη χρήση υφασμάτων χαμηλής επίπτωσης. Φροντίζει, επίσης, να παρέχει στους πελάτες λεπτομερείς οδηγίες φροντίδας, οι οποίες βοηθούν ώστε τα κομμάτια να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο.

Woolrich Γλυφάδα

Τη συλλογή της Woolrich θα την ανακαλύψετε αποκλειστικά στο pop up store του ομίλου, στην Γλυφάδα στη Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 24. Ένα κατάστημα που εναλλάσσει μέσα στο χρόνο δύο αγαπημένα luxury fashion brands, Vilebrequin & Woolrich- και έτσι ο μέχρι πρόσφατα καλοκαιρινός μας προορισμός μετατρέπεται σε άκρως χειμερινό για άνδρες και γυναίκες.

Woolrich Γλυφάδα