Η συγκινητική ανάρτηση της Mary Katrantzou λίγο πριν το fashion show στο Σούνιο

Η σχεδιάστρια για πρώτη φορά θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ναό του Ποσειδώνα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε λίγες ώρες η Mary Katrantzou θα παρουσιάσει τη συλλογή της για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, στην Ελλάδα. Η σχεδιάστρια φέτος δεν συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, όπως κάνει συνήθως, μιας και επέλεξε να παρουσιάσει την αντίστοιχη κολεξιόν στην πατρίδα της. Ήδη από χθες έχουν φτάσει σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο της μόδας, από όλο τον πλανήτη, καθώς η δημιουργός παρέθεσε ένα welcome dinner για τους προσκεκλημένους της. 

Μάλιστα πριν από λίγη ώρα στον επίσημο λογαριασμό του label της στο Facebook έγινε μία ανάρτηση που ενημερώνει για το γεγονός. Την εν λόγω ανάρτηση συνόδευε ένα προσωπικό μήνυμα της Katrantzou καθώς και μερικές πληροφορίες για την ιστορία του μνημείου, που για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει μία τέτοια εκδήλωση. 

‪On October 3rd, at one of the world’s landmark locations, the Temple of Poseidon in Sounio - Greece, we will be...

Posted by Mary Katrantzou on Thursday, September 26, 2019

"Στις 3 Οκτωβρίου, σε ένα από τα πιο γνωστά μνημεία του κόσμου, το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, θα παρουσιάσουμε τη συλλογή μας για τη σεζόν SS20, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια της Ελπίδας. Το show έχει σκοπό να συγκεντρώσει ποσά για την Ελπίδα. Νιώθω ευλογημένη που μπορώ να στηρίξω το έργο ζωής της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη και νιώθω μεγάλη τιμή που αφιερώνω αυτή τη συλλογή στη χώρα όπου γεννήθηκα" xMary