X

Τα καλύτερα κασμιρένια πουλόβερ που θα φορέσετε από τώρα και για όλο τον χειμώνα

Plus: Πώς θα φροντίσετε σωστά τα κασμιρένια πουλόβερ σας.

Από τη στιγμή που οι γυναίκες ξεκινήσουμε την αναζήτηση των ιδανικών πουλόβερ, αυτό αυτομάτως σημαίνει πως το φθινόπωρο και ο χειμώνας έχουν φτάσει. Άλλωστε, είναι ο πιο cozy φίλος μας για τις ημέρες με χαμηλή θερμοκρασία αλλά και ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε κομψές εμφανίσεις που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα. Τα κασμιρένια πουλόβερ λοιπόν επιστρέφουν για ακόμα μία χρονιά στην επικαιρότητα ως ένα από τα must have staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας που χρειάζεται να προσθέσετε στη συλλογή σας.

Οι νέες συλλογές των οίκων άλλωστε περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία από κασμιρένια πουλόβερ τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όσο και σε bold τόνους ή μοτίβα, ώστε να δημιουργήσετε μία ολοκληρωμένη συλλογή από όλα εκείνα που ταιριάζουν στο στιλ σας. Πώς θα τα φορέσετε; Οι συνδυασμοί ποικίλουν τόσο πολύ που είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να τα βαρεθείτε καθόλου. Συνδυάστε τα με τζιν, δερμάτινα παντελόνια ή tailored παντελόνια, με κοστούμια, denim ή midi φούστες, και δημιουργήστε layering με φορέματα. Το στιλ σας θα ανανεωθεί και εσείς δεν θα νιώθετε πως κρυώνετε.

Πώς θα φροντίσετε σωστά τα πουλόβερ

#1

Ένας από τους τρόπους για να διατηρήσετε στην εντέλεια τα πουλόβερ σας είναι να τα φροντίζετε κάθε φορά που επιστρέφετε στο σπίτι από κάποια έξοδο. Με την πάροδο του χρόνου, τα πουλόβερ εμφανίζουν κάποιους κόμπους που υποβαθμίζουν το στιλ σας, συνεπώς χρειάζεται να τους αφαιρείτε. Πώς; Τεντώστε την περιοχή στην οποία υπάρχουν οι κόσμοι και τραβήξτε τους πολύ προσεκτικά. Εναλλακτικά, μπορείτε να τους κόψετε με ένα ψαλίδι.

#2

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν κλωστές σε κάποια περιοχή του πουλόβερ σας. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε σε καμία περίπτωση είναι να τις τραβήξετε, αφού ενδέχεται να το καταστρέψετε. Η ιδανική λύση είναι να την περάσετε από την εσωτερική πλευρά του πουλόβερ και να τη σταθεροποιήσετε, κάνοντας έναν κόμπο. Ωστόσο, μην κόψετε το περίσσευμα, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί τρύπα.

#3

Μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές για τη φροντίδα των πουλόβερ -αλλά και εν γένει όλων των ρούχων- είναι να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες για το πλύσιμο, το στέγνωμα, το σίδερο ή ακόμα και την αποθήκευσή τους. Όσον αφορά στα πουλόβερ, προτιμότερο είναι να αποφύγετε το πλυντήριο και να τα πλύνετε στο χέρι με απορρυπαντικό. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει και το στέγνωμα, αφού είναι καλύτερα να τα τοποθετήσετε οριζόντια, ώστε το βάρος από το νερό να μην καταστρέψει την ποιότητα τους.

Editor's Picks 

Κασμιρένιο πουλόβερ Lisa Yang
Πουλόβερ rag & bone
Πουλόβερ ζιβάγκο από κασμίρι H&M
Off the shoulder πουλόβερ Stella McCartney
Πουλόβερ με συνδυασμό χρωμάτων Carolina Herrera
Πουλόβερ με ψηλό γιακά από μαλλί και κασμίρι Massimo Dutti
Πουλόβερ με ζιβάγκο Nili Lotan
Ριγέ πουλόβερ Altuzarra
Μάξι Πουλόβερ από Ultrasoft Cashmere με λαιμόκοψη V Falconeri
Κασμιρένιο πουλόβερ Max Mara
Cable-Knit πουλόβερ Ralph Lauren
Κασμιρένιο πουλόβερ Khaite
Πουλόβερ Extreme Cashmere
Πουλόβερ ζιβάγκο από κασμίρ Chloé
Πουλόβερ The Elder Statesman