Η συλλογή Wing Bangles του οίκου Kassis μετουσιώνει την ελευθερία σε κόσμημα

Η νέα συλλογή κοσμημάτων του οίκου Kassis βάζει στο επίκεντρο της έμπνευσής της την ελευθερία της έκφρασης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ελευθερία της έκφρασης είναι μια πολύ σημαντική αξία και κατάκτηση των ανθρώπων που βρίσκει εφαρμογή σε κάθε πτυχή της ζωή. Η ελευθερία της έκφρασης είναι αυτή που εξασφαλίζει αυθεντικότητα και ειλικρίνεια σε μία προσωπικότητα, και το ίδιο συμβαίνει και με το στιλ: αν θέλεις να είσαι αυθεντικός, θα πρέπει να είσαι ελεύθερος και δυνατός να εκφράσεις αυτά που πιστεύεις και αυτό που είσαι. Αυτή την ελευθερία, λοιπόν, φέρνει στο επίκεντρο της δημιουργικότητας ο οίκος Kassis και εμπνέεται για τη νέα του σειρά Wing Bangles.

Ποιος αλήθεια είναι ο ορισμός της ελευθερίας, αν όχι εκείνος που γράφεται ξανά και ξανά, με κάθε προσωπική κατάκτηση που γίνεται οικουμενική αξία; αναρωτιέται ο οίκος Kassis και η σχεδιαστική του ομάδα αναλαμβάνει να μετουσιώσει την αυθεντική προσωπική έκφραση και την ελευθερία του νου σε μοναδικά κοσμήματα.

 
Η συλλογή Wing Bangles του οίκου Kassis μετουσιώνει την ελευθερία σε κόσμημα

Wing Bangles Kassis

Τα κομμάτια της  συλλογής 

Από λευκόχρυσο ή ροζ χρυσό 18 καρατίων σε διάφορα μεγέθη, ντυμένα με σμάλτο ή πολύτιμες πέτρες και με τη δυνατότητα σχεδιασμού σε διάφορα χρώματα και πέτρες μέσω της υπηρεσίας customization, τα βραχιόλια της σειράς Wing Bangles έρχονται σαν ένα αρχετυπικό φυλακτό για να ακουμπήσουν δύο λεπτοδουλεμένα φτερά πάνω στον καρπό, τιμώντας έτσι και προστατεύοντας ταυτόχρονα το δικαίωμά στην απόλυτη αξία της ελεύθερης βούλησης. 

Wing Bangles Kassis

Αγκαλιάζοντας την άσβεστη επιθυμία να ταξιδεύουμε με το νου και τη φαντασία μας, και στολίζοντάς την με πολύτιμα μέταλλα και λίθους, ο οίκος Kassis αναγάγει την ελευθερία σε σύμβολο και δημιουργεί σύγχρονα κομμάτια διαχρονικής αξίας και κομψής, ανάλαφρης πολυτέλειας. Ανακαλύψτε τα Wing Bangles αποκλειστικά στα καταστήματα Kassis. 

Wing Bangles - Kassis

Kassis boutiques

Βαλαωρίτου 16, Αθήνα

Βουκουρεστίου 18, Αθήνα

www.kassis.net