#AllThingsXmas | Πώς θα βιώσετε μία αξέχαστη Christmas shopping εμπειρία

Τα πολυκαταστήματα notos προσφέρουν την απόλυτη χριστουγεννιάτικη μαγεία.

Έχει χαρακτηριστεί ως η ωραιότερη περίοδος του χρόνου. Είναι συνώνυμη της προσφοράς, της ανανέωσης, της λάμψης, του glam, της χαράς και της αγάπης. Ο λόγος για τα Χριστούγεννα, την εποχή του χρόνου που όλοι νιώθουμε πως θέλουμε να προσφέρουμε δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους, ώστε να τους κάνουμε λίγο πιο χαρούμενους και να τους δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας. Ακριβώς αυτό είναι και το πιο ξεχωριστό είδος shopping, το οποίο φέτος θα έχει την υπογραφή του ελληνικού πολυκαταστήματος που γνωρίζει πως να κάνει αυτή την εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική. Για ακόμα μία χρονιά, τα πολυκαταστήματα notos είναι ο απόλυτος προορισμός shopping, ώστε να ανανεώσετε το προσωπικό στιλ σας, να προμηθευτείτε όλα τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για τις glam εμφανίσεις στην περίοδο των γιορτών, αλλά και για να επιλέξετε τα πιο stylish δώρα για τους ανθρώπους της ζωής σας. Φυσικά, τα notos σας βοηθούν να μπείτε ακόμα περισσότερο σε εορταστικό κλίμα, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, ώστε να "ντύσετε" το σπίτι σας με τον πιο aesthetically pleasing τρόπο.

#AllThingsXmas | Πώς θα βιώσετε μία αξέχαστη Christmas shopping εμπειρία

#AllThingsXmas  by notos

Τα notos λοιπόν καλωσορίζουν τη γιορτινή περίοδο, παρουσιάζοντας το νέο project τους, που φέρει τον τίτλο #AllThingsXmas. Μια βόλτα στα πολυκαταστήματα notos σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Καλαμάτα είναι αρκετή για να νιώσετε το χριστουγεννιάτικο κλίμα. Πώς; Οι βιτρίνες των notos έχουν διακοσμηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μοιάζουν μ' ένα μαγικό σκηνικό που θυμίζει παραμύθι. Χριστουγεννιάτικες μπάλες, καρυοθραύστες και αστέρια συνδυάστηκαν στις βιτρίνες με τη signature κομψότητα η οποία χαρακτηρίζει τα brands που είναι διαθέσιμα στα notos και ο στόχος είναι ένας: να σας βοηθήσουν να απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το χριστουγεννιάτικο shopping, προσφέροντας σας μια εμπειρία που θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο τις γιορτές.

Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία σε brands μόδας και ομορφιάς για κάθε μέλος της οικογένειας, τα notos πρόκειται να σας βοηθήσουν να στολίσετε το σπίτι σας με τον καλύτερο τρόπο. Δηλαδή; Προσφέροντας σας ιδέες για διακόσμηση, αλλά και όλα όσα θα χρειαστείτε για να πετύχετε ένα πολύ εορταστικό και cozy αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, ο έβδομος όροφος του πολυκαταστήματος notos Αθήνας γέμισε με φωτάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα χιονισμένα και μη, αστέρια, δώρα και πολλά στολίδια που δημιούργησαν αμέσως μια μοναδική ατμόσφαιρα. Στην Θεσσαλονίκη, στη στοά Χιρς,  ξεχωριστή θέση έχει το "μικρό χωριό" του πολυκαταστήματος που αποτελείται από πολύχρωμες ρόδες, χριστουγεννιάτικα χρωματιστά σπιτάκια, καρουσέλ, χιονισμένα έλατα, την πίστα πατινάζ και τους χριστουγεννιάτικους στρατιώτες παρατεταγμένους και έτοιμους να σας παρασύρουν σε ένα κόσμο μαγικό και παραμυθένιο.

notos

Το gift guide των Χριστουγέννων από τα notos

Εκτός από όλη την εμπειρία, τα πολυκαταστήματα notos σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Καλαμάτα σας προσφέρουν την ευκαιρία να κάνετε όλες τις αγορές που ονειρεύεστε για τις γιορτές. Αυτό σημαίνει πως τα notos συγκέντρωσαν σε ένα πολυκατάστημα με interior design υψηλής αισθητικής εταιρείες μόδας όπως Gant, Lacoste, American Eagle, Nautica, La Martina, The Bostonians, Paul & Shark, Ralph Lauren, Harmont & Blaine, Hugo, Boggi Milano, Twinset, Ted Baker, Marc Jacobs, Michael Kors, DKNY, BA&SH, Alma en Pena, Li-La-Lo, Folli Follie, Tsakiris Mallas, Levi's, Vans, The North Face, Lee, Wrangler, Coccinelle, Longchamp, Valentino Bags, Patrizia Pepe, Gaelle, Versace Jeans Couture, Sebago, Camper, Puma και Adidas.

Ταυτόχρονα, στα notos μπορείτε να βρείτε πολυτελή beauty brands όπως Chanel, Hermes, Guerlain, Shiseido,Dior, Bulgari και Lancome, αλλά και brands που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας όπως τα Coincasa, Nef-Nef, Das Home κ.α.

Σε περίπτωση λοιπόν που έχετε ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζετε τη λίστα με όλα τα δώρα που επιθυμείτε να προσφέρετε στους ανθρώπους της ζωής σας, αλλά και τον εαυτό σας, τα notos είναι ο ιδανικός προορισμός. Για παράδειγμα, στη μητέρα ή τη fashion lover φίλη σας, ένα teddy coat είναι μια ιδανική -και πολύ cozy- επιλογή. Ένα μαύρο maxi φόρεμα επίσης είναι κατάλληλο για glam εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από φινέτσα την περίοδο των γιορτών, ενώ για εσάς που επιθυμείτε να ξεχωρίζετε με το στιλ σας, μια mini φούστα με τούλι είναι δίχως αμφιβολία η must-have αγορά. 

Στις shoe lovers, μπορείτε να προσφέρετε ως δώρο ένα ζευγάρι λευκά δερμάτινα sneakers που είναι απαραίτητα κάθε εποχή του χρόνου ή ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια με τετράγωνο τακούνι που είναι ιδανικά για την καθημερινότητα ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες που θα αναβαθμίσουν μια βραδινή εμφάνιση. Εναλλακτικά, μια κομψή τσάντα είναι πάντα μια πολύ καλή επιλογή. Επιλέξτε μια crossbody τσάντα σε festive απόχρωση όπως το κόκκινο, που θα κρατήσετε στις γιορτές αλλά και σ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Κάθε γυναίκα επίσης πρόκειται να εκτιμήσει ως δώρο ένα κόσμημα. Θα σας προτείναμε να στρέψετε την προσοχή σας κοσμήματα γούρια, σε ένα κομψό ρολόι ή σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που πρόκειται να προσθέσουν λάμψη σε κάθε outfit.

Για τις beauty lovers, ένα άρωμα είναι σίγουρα ένα δώρο που θα εκτιμηθεί. Εναλλακτικά, ένα luxury κραγιόν, μία παλέτα με σκιές ματιών ή μία μάσκα προσώπου είναι επιλογές που θα ενθουσιάσουν. Σε περίπτωση που προτιμάτε να προσφέρετε στις φίλες σας δώρα που αφορούν τη διακόσμηση του σπιτιού, τα notos προσφέρουν τόσο μεγάλη ποικιλία από επιλογές που είναι δεδομένο πως θα ικανοποιηθείτε. Ένα χριστουγεννιάτικο piece για το ντεκόρ του σπιτιού ή μία δερμάτινη θήκη για περιοδικά είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Μπείτε και εσείς στο #AllThingsXmas mood με μια επίσκεψη σε ένα από τα πολυκαταστήματα notos σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα και στο notos.gr.

Τα Χριστούγεννα όλα είναι δώρα! Λάβετε μέρος στον allthingsxmas διαγωνισμό των πολυκαταστημάτων notos, διάλεξε τα δώρα που ταιριάζουν στα αγαπημένα σας πρόσωπα και διεκδικήστε μαζί δωροεπιταγές συνολικής αξίας έως 2000€.

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos στα social κανάλια σε Instagram, Facebook και YouTube.
IGnotosofficial FBnotosGreece YouTubenotosofficial TikTok: notos_official

Editor's Picks

Xριστουγεννιάτικη πορσελάνινη φιγούρα Coincasa notos