Τα εγκαίνια της νεας boutique Ηogan στην Αθήνα

O οίκος Hogan σε συνεργασία με τον Όμιλο Φάις διοργάνωσαν ένα "grand opening".

HARPER'S BAZAAR TEAM

O οίκος HOGAN, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φάις, διοργάνωσαν ένα cocktail party για να γιορτάσουν τα εγκαίνια της νέας boutique στην καρδιά της Αθήνας, στην εμβληματική οδό Σταδίου 4 στο City Link, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022.

Τα εγκαίνια της νεας boutique Ηogan στην Αθήνα
Σαμ Φάις, Λου Φάις, Andrea Della Valle
Φίλιππος Τσαγκρίδης, Λούση Φάις
Φίλιππος Τσαγκρίδης, Λούση Φάις

Υπό την παρουσία του Andrea Della Valle – Προέδρου και Ιδρυτή της Hogan και Αντιπροέδρου του Tod’s Group – στην εκδήλωση παρευρέθηκαν fashion media experts, key opinion leaders, influencers και celebrities, καθώς και δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου. Συνοδευόμενοι από τον ήχο της δημοφιλούς DJ Xenia Ghali, η οποία εμψύχωσε τη βραδιά με τα διάσημα funky beats της, οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στον ολοκαίνουργιο χώρο της boutique, όπου παρουσιάζονται οι γυναικείες και ανδρικές συλλογές του brand.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Andrea Della Valle
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Andrea Della Valle
Ηλιάννα Παπαγεωργίου, Κλέλια Ανδριολάτου
Ηλιάννα Παπαγεωργίου, Κλέλια Ανδριολάτου

Η νέα boutique Hogan στην Αθήνα προσφέρει ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον όπου κάθε στοιχείο είναι η πεμπτουσία της φυσικής ενσυναίσθησης του brand, αντιπροσωπεύοντας έτσι ένα ακόμα βήμα στην επέκταση της αγοράς.

Hogan Αθήνα
hogan αθήνα

Ιδρύθηκε το 1986 και μέρος του πολυτελούς Group Tod's SPA, o οίκος Hogan βρίσκεται στο επίκεντρο της casual πολυτέλειας για πολλά χρόνια, πρεσβεύοντας μια χαλαρή αλλά ταυτόχρονα φρέσκια και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, διατηρώντας αναλλοίωτα την κομψότητα και το στυλ.

Hogan Boutique:

Σταδίου 4 – Αθήνα

hogan.com

Instagram @hoganbrand