Το απόλυτο shopping guide για άψογες εορταστικές εμφανίσεις

Δημιουργήσαμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς με τα must have κομμάτια του εορταστικού look αλλά και εκείνα που μπορείτε να κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε όλες μας μπει σε εορταστικούς ρυθμούς και ετοιμαζόμαστε για τις δύο λαμπερές εβδομάδες των Χριστουγέννων, που θα είναι γεμάτες εκδηλώσεις, εξόδους και συναντήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Για αυτές τις περιστάσεις έχουμε ανάγκη από το ανάλογο dress code, το festive στιλ, που επιβάλλει λάμψη, μαξιμαλισμό, πολυτέλεια και fun συνδυασμούς. Για τις φετινές σου, λοιπόν, εορταστικές εμφανίσεις θα επισκεφθείς τη Helmi και τη βραδινή συλλογή της, στην οποία θα βρεις τα απαραίτητα για ένα άψογο night out look αλλά και τα κατάλληλα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Στη Helmi θα βρεις τα πιο stylish κομμάτια για τις day to night εορταστικές σου εμφανίσεις

Το ελληνικό fashion brand φημίζεται για τις σύγχρονες συλλογές του, που στόχο έχουν να ντύσουν τη γυναίκα του σήμερα με κομψά ρούχα και αξεσουάρ. Ανάμεσα στα σχέδια του κάθε γυναίκα μπορεί να βρει εκείνα τα fashion items που ανταποκρίνονται πλήρως στις στιλιστικές ανάγκες της και την ιδιαίτερη αισθητική της. Με λίγα λόγια, θα σβήσεις πολλά ονόματα από την Xmas λίστα δώρων σου με μία σύντομη περιήγηση στη Helmi.

Διαβάστε περισσότερα στο missbloom.gr