Ο οίκος Chanel θα παρουσιάσει την Cruise συλλογή 2024 στην Καλιφόρνια

Ένας ακόμας μεγάλος οίκος που ταξιδεύει στη "Χρυσή Πολιτεία".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο οίκος Chanel ανακοίνωσε πως η νέα Cruise συλλογή 2024 πρόκειται να παρουσιαστεί στις 9 Μαΐου στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας. 

Σύμφωνα με το WWD, ο γαλλικός οίκος δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σε ό,τι αφορά την τοποθεσία του event, ωστόσο υπογράμμισε πως ο θρυλικός καλλιτεχνικός διευθυντής Karl Lagerfeld είχε παρουσιάσει την Cruise συλλογή του 2008 στο αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα.

"Αυτό το σόου είναι μια ευκαιρία για τον οίκο να γιορτάσει τους δεσμούς του με την Πόλη των Αγγέλων", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση. Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως η σχέση του οίκου Chanel με το Hollywood ξεκίνησε όταν ο διάσημος παραγωγός ταινιών Sam Goldwyn προσκάλεσε την ίδια τη Gabrielle Chanel στο Λος Άντζελες, γεγονός που επισφράγισε τη συνεργασία του γαλλικού luxury brand με τον κινηματογράφο. 

Μέσα στα χρόνια ο οίκος Chanel έχει ντύσει αρκετές ηρωίδες του κινηματογράφου, όπως την Kristen Stewart - που αποτελεί και ambassador- στην ταινία "Spencer" αλλά και την Cate Blanchett στην ταινία "Blue Jasmine". 

Τα τελευταία χρόνια τα σόου του οίκου παρέμειναν in house δεδομένης της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο την περσινή χρονιά η Virginie Viard είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την Cruise συλλογή 2023 στο Μονακό και τη συλλογή Métiers d’Art στη Σενεγάλη τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Πηγή: madamefigaro.gr

Διαβάστε Επίσης