10 κομψές oversized τσάντες που χωρούν τα πάντα

Οι oversized τσάντες είναι ένα από τα bag trends για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023.

Μερικά χρόνια πριν, πιο συγκεκριμένα πριν η πανδημία κάνει την εμφάνισή της, η τάση της μόδας που πρωταγωνιστούσε στις τσάντες είναι εκείνες που είχαν ένα micro μέγεθος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Le Chiquito τσάντα του Γάλλου σχεδιαστή Jacquemus που κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και τη μανία των fashion lovers, παρόλο που κατά γενική ομολογία δεν είναι τόσο πρακτική, αφού δεν χωρά ιδιαιτέρως πολλά αντικείμενα. Είναι όμως πανέμορφη και πολύ κομψή. 

Σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά στη μόδα με την πρακτικότητα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, κυρίως όσον αφορά στα ρούχα και αξεσουάρ που επιλέγει στην καθημερινότητά της μία σύγχρονη γυναίκα. Κάπως έτσι, οι micro τσάντες αντικαταστάθηκαν με εκείνες που είναι υπερμεγέθες και αδιαμφισβήτητα χωρούν όλα όσα θα χρειαστεί μία γυναίκα στη διάρκεια της γεμάτης από υποχρεώσεις ημέρα της. 

10 κομψές oversized τσάντες που χωρούν τα πάντα
Prada Spring/Summer 2023

Ακριβώς σε αυτή την ανάγκη των γυναικών ανταποκρίθηκαν και οι οίκοι μόδας, παρουσιάζοντας ως μία από τις επικρατέστερες τάσεις στα αξεσουάρ τις oversized τσάντες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι XXL τσάντες που πρόσθεσαν οι οίκοι Prada, Bottega Veneta και Givenchy στις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. 

Bottega Veneta Spring/ Summer 2023

Κάπως έτσι, εάν βρίσκεστε προς αναζήτηση της ιδανικής τσάντας για την καθημερινότητα και όχι μόνο, μία τσάντα σε μεγάλο μέγεθος είναι ακριβώς εκείνο το αξεσουάρ που χρειάζεται να προσθέσετε στη συλλογή σας. Σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το μπεζ, από faux δέρμα ή από καμβά, μία oversized τσάντα είναι σίγουρο πως θα αναδειχθεί ως η καλύτερη everyday φίλη σας.

Editor's Picks

Τσάντα Michael Kors Kalogirou

Δερμάτινη τσάντα Louis Vuitton, Louis Vuitton Boutique

Δερμάτινη τσάντα YSL

Τσάντα shopper Cos

Τσάντα ώμου Callista

Καρό τσάντα Alaïa

Toteτ τσάντα Christian Louboutin

Δερμάτινη τσάντα Khaite

Τσάντα Stella McCartney

Τσάντα Marni