X

Οι ζακέτες κάνουν comeback | 10 σχέδια που θα κάνουν refresh στο ανοιξιάτικο στιλ σας

Οι πιο κομψές ζακέτες για την άνοιξη.

Η ζακέτα ανήκει σε μία πολύ ξεχωριστή κατηγορία ρούχων. Μπορεί να προσαρμοστεί με χάρη σε διάφορα στιλ ντυσίματος και τάσεις, ικανοποιώντας τις στιλιστικές ανάγκες κάθε γυναίκας, ανεξαρτήτου ηλικίας ή lifestyle. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που στη διάρκεια του χρόνου έχουμε δει ζακέτες με preppy ή grandmother αισθητική, ζακέτες με grunge χαρακτήρα ή διαχρονικά σχέδια που μπορούν να φορεθούν από κάθε γυναίκα. Από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε πως η ζακέτα είναι ένα από τα staple της γκαρνταρόμπας μας, το οποίο μάλιστα φέτος την άνοιξη κάνει ένα θεαματικό comeback, πρωταγωνιστώντας στην επικαιρότητα του street style.

Διαβάστε Επίσης

Οι επιλογές σε αποχρώσεις και μοτίβα είναι άπειρες. Σε ουδέτερους τόνους όπως το λευκό και το μαύρο, σε pastels όπως το λιλά και το baby blue, σε έντονες μονοχρωμίες όπως το φούξια ή το πορτοκαλί, αλλά και σε εμπριμέ μοτίβα. Διακοσμημένες με κουμπιά που μοιάζουν με κοσμήματα, με πέρλες στον γιακά ή με εντυπωσιακά μανίκια. Basic ή statement, όλες οι εκδοχές της ζακέτας έχουν έναν στόχο. Να φέρουν αέρα ανανέωσης στο ανοιξιάτικο ντύσιμο με τον πιο fashion forward τρόπο. 

Όσο μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ποικιλία στα σχέδια, άλλο τόσο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τρόποι που μπορείτε να φορέσετε τις ζακέτες. Με τζιν, λευκά ή tailored παντελόνια, με φούστες και φορέματα, ή κάνοντας layering με πουκάμισα και μπλούζες. Φέτος την άνοιξη, πειραματιστείτε με το στιλ σας και δημιουργήστε ανοιξιάτικες εμφανίσεις που έχουν ως leader τη ζακέτα.

Editor's Picks

Cropped ζακέτα με πέρλες Sandro attica
Ριμπ ζακέτα με φερμουάρ Tommy Hilfiger
Cropped ζακέτα Erdem
Ζακέτα με κουμπιά από Ultrafine Cashmere Falconeri
Oversized ζακέτα Cos
Βαμβακερή ζακέτα με ρίγες και κουμπιά Massimo Dutti
Ζακέτα με logo Burberry
Ζακέτα Gucci
Ζακέτα με ζώνη, Ralph Lauren, Ralph Lauren Boutique
Κρουαζέ ζακέτα με διάτρητη πλέξη H&M