Τα εγκαίνια του νέου Hugo Boss καταστήματος στο Golden Hall

Παράλληλα παρουσιάστηκαν οι νέες συλλογές Boss και Hugo.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το νέο HUGO BOSS κατάστημα στο Golden Hall εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 μέσα από ένα fashion event, παρουσιάζοντας στους καλεσμένους τις νέες συλλογές BOSS και HUGO.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν fashion experts, influencers, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο μοναδικό monobrand κατάστημα που φιλοξενεί τις συλλογές της BOSS και της HUGO μαζί και να ανακαλύψουν τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές των δύο brands.

DJ Xenia Ghali εμψύχωσε τη βραδιά με τα funky beats της, χαρίζοντας στους καλεσμένους την απόλυτη party διάθεση.

Σχεδιασμένο για να δημιουργήσει μία καινοτόμο εμπειρία shopping στους επισκέπτες του, το νέο κατάστημα περιλαμβάνει τη γυναικεία και ανδρική συλλογή της BOSS με business, smart casual, αθλητικά ενδύματα και αξεσουάρ από τις σειρές Camel, Black και Orange, προσφέροντας εκλεπτυσμένες, μοντέρνες συλλογές για 24/7 εμφανίσεις για τους άνδρες και τις γυναίκες που εστιάζουν στην ποιότητα και το design.

Στο νέο κατάστημα διατίθενται, επίσης, η ανδρική και η γυναικεία συλλογή της HUGO με σχέδια που σπάνε τις συμβάσεις. Από τα denim και τα jersey μέχρι τα υποδήματα και τα αξεσουάρ, η HUGO τολμά να ξεπερνά τα όρια με στυλ: για εκείνους που καθορίζουν τις τάσεις, αντί να τις ακολουθούν.

Ο σχεδιασμός του νέου HUGO BOSS καταστήματος στο Golden Hall, το οποίο καταλαμβάνει μια ενιαία έκταση μεγαλύτερη από 800 τ.μ., εστιάζει στην άνεση, την απλότητα και τη σύγχρονη οπτική προσέγγιση. Ο σχεδιασμός της ανοιχτής πρόσοψης υπόσχεται στους επισκέπτες μια φιλόξενη και εύκολη περιήγηση στο κατάστημα προκειμένου να ανακαλύψουν τον κόσμο των δύο brands. Η σύγχρονη εμφάνιση και αισθητική της BOSS και της HUGO ενισχύονται και από την ενσωμάτωση λιτών αρχιτεκτονικών χαρακτηριστικών στο design, όπως είναι οι μεταλλικές λεπτομέρειες και οι γυαλιστερές επιφάνειες.

Τα εγκαίνια του νέου Hugo Boss καταστήματος στο Golden Hall
Έβελυν Καζαντζόγλου, Κάτια Δέδε

Τόνια Σωτηροπούλου, Φοίβη Παναγιωτοπούλου
Τόνια Σωτηροπούλου, Φοίβη Παναγιωτοπούλου

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Στέλλα Μέλιγκαν
Στέλλα Μέλιγκαν

 

Ελένη Πατεράκη, Ελένη Στασινοπούλου
Ελένη Πατεράκη, Ελένη Στασινοπούλου

Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, Γιώργος Ντάβλας
Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, Γιώργος Ντάβλας

HUGO BOSS Stors@ Golden Hall

Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι 151 23, 1ος όροφος, 211 1814280.